"יוחננוף" ייפתח ב-12 לינואר

יהודה גולן
2015-12-29 00:00:00
2015-12-29 00:00:00

עכשיו זה סופי: לאחר שהושלם תהליך גיוס כל העובדים לסניף החדש של רשת יוחננוף במרכז עינב, הודיעה הרשת כי הפתיחה הרשמית לקהל תהיה ב-12 לינואר. כלומר – ביום שלישי הבא.

איתן יוחננוף, בעל הרשת והמנכ"ל, אמר לקראת הפתיחה: "מבחינת המחירים אנחנו נהיה הזולים ביותר במודיעין ואני מבטיח לצרכנים את סל המוצרים הזול והאיכותי ביותר בשוק".

יוסי שילוני, מנהל הסניף החדש, אמר: "השלמנו בימים אלה את גיוס כלל העובדים החדשים והשלמנו את הכשרת כל עובדי הסניף, כך שתאריך היעד שלנו הוא 12 לחודש. בכך יחל פרק חדש בתרבות הצרכנית של תושבי מודיעין".

שילוני הדגיש כי "מה שהרשת תעניק לתושבי מודיעין מעבר למחירים האטרקטיביים מאד, תהיה רמת שירות שלא נראתה כאן בעיר. הרשת תעניק לתושבי מודיעין את כל מה שהם צריכים. לקוחות לא יצטרכו לבצע קניות השלמה בשום מקום אחר".

בתמונה: איתן יוחננוף ויוסי שילוני. (צילום יהודה גולן)

 

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »