ריאל נגד סיטי: וזאת רק המנה הראשונה

כתבי מודיעין News
שני מועדוני הפאר נפגשו למשחק הראשון בשלב רבע הגמר של ליגת האלופות, ונפרדו בתיקו 3:3 מרתק
צילום: ויקיפדיה

רבע גמר ליגת האלופות הביא לנו אמש (שלישי) את אחד המשחקים הגדולים בתולדות המפעל, ופרק נוסף ביריבות המתפתחת בין ריאל מדריד למנצ'סטר סיטי.

את המשחק הראשון בשלב ברבע הגמר אירחה ריאל, והשתיים נפרדו ב-3:3 מרתק במיוחד, עם שלושה שערים בתוך 15 דקות ושני מהפכים. בסיום המשחק שחקני ומאמני שתי הקבוצות נשמעו לא מרוצים, למרות שהתוצאה שמה את הסיטיזנס בעמדת יתרון לקראת משחק הגומלין.

פפ גוואדיולה, מאמנה של הסיטי, אמר בסיום: "אני חושב שהיה משחק מצוין ומבדר שעושה הרבה כבוד לליגת האלופות. שתי הקבוצות תקפו, כל אחת בדרכה. אהבתי את הצורה בה שיחקנו כשהיינו בפיגור 2:1. שלטנו במשחק ובקצב בצורה טובה".

מנגד, קרלו אנצ'לוטי, מאמנה של ריאל, נשמע פחות מרוצה: "מן הסתם רצינו לנצח ולצאת עם יתרון לקראת הגומלין, אבל יש לנו הרבה ממה להיות מרוצים. שיחקנו טוב מאוד, ואם נשחק כך גם בשבוע הבא יש לנו סיכוי טוב מאוד לעלות".

 

כתבות נוספות

מפגש מקרוב

אסף פופריטקין ממודיעין, צלם תת-ימי, רדף אחרי החלום לראות את לווייתני האורקה בחוג הארקטי, וכיום הוא מוציא משלחות ומסביר איך שוחים עם הלווייתנים המפורסמים

גן עדן בלב מדבר

במרחק חצי שעת נסיעה ממודיעין שוכנת שמורת עין פרת, שמציעה שלל בריכות טבעיות המתאימות לכל הגילאים

מפגש מקרוב

אסף פופריטקין ממודיעין, צלם תת-ימי, רדף אחרי החלום לראות את לווייתני האורקה בחוג הארקטי, וכיום הוא מוציא משלחות ומסביר איך שוחים עם הלווייתנים המפורסמים

המשך קריאה »