המחאה חוזרת לרחובות

כתבי מודיעין News
אלפים הפגינו נגד הממשלה בתל אביב ובערים נוספות. ההפגנה בקפלן הוגדרה על ידי המשטרה כלא חוקית ושלושה מפגינים נעצרו
צילום: מודיעין News

המחאה נגד הממשלה מתרחבת, ובמוצאי שבת הפגינו אלפים ברחוב קפלן בתל אביב. הפגנות נוספות התקיימו אמש בערים נוספות, בהן קיסריה, רחובות, נס ציונה ומצפה רמון.

במהלך ההפגנה, שהוגדרה על ידי המשטרה כלא חוקית, נעצרו שלושה מפגינים. במהלך ההפגנה תועד גבר מכה באגרוף אישה בראשה, לאחר שהשניים נראו מתווכחים. הבוקר נמסר מהמשטרה כי הגבר המכה, תושב בת ים בן 34, נעצר והובא לחקירה.

גם במודיעין הייתה אמורה להתקיים הפגנה אמש, מול ביתו של יריב לוין ברחוב מנחם בגין, אולם זו בוטלה בשל העובדה כי משפחתו של רס"ל אורי יעיש, תושב העיר בן 27 שנרצח בפיגוע בצומת ראם, מתגוררת בסמוך לביתו של שר המשפטים.

כתבות נוספות

בלאק פריידי של הנדל"ן

משרד התיווך שומכר נדל"ן הודיע על הנחות של 100-200 אלף שקל במחירי דירות מקבלן בשכונת מורשת במסגרת מבצעי חודש נובמבר

יש מענה גם בחופש

עמותת סחלבים תפעיל במהלך ימי החנוכה את תוכנית "ניצנים בחופשות" לילדי הגנים וכיתות א'-ג', בעלות מסובסדת