מתנחלים תקפו חיילי מג"ב

כתבי מודיעין News
לאחר הריסת מספר מבנים במאחז בסמוך לשכם הציתו רעולי פנים רכוש פלסטיני
צילום: רשתות חברתיות

מתנחלים תקפו הלילה (רביעי) חיילי מג"ב לאחר הריסת מבנים שהוקמו במאחז לא חוקי בסמוך לשכם. שניים מהחיילים נפצעו באורח קל, ובמקביל דווח כי רעולי פנים ישראלים תקפו גם רבש"ץ של אחד היישובים הסמוכים.

לאחר הריסת המבנים במאחז עוז יוסף, הנמצא על קרקע פלסטינית פרטית, דיווחו ברשות הפלסטינית כי קבוצת רעולי פנים נכנסו לעיירות בית פוריק וחווארה, והציתו בתים, חנויות ורכבים. עוד קודם לכן התעמתו כאמור קבוצת מתנחלים עם כוחות מג"ב בסמוך ליישוב איתמר.

מהמינהל האזרחי נמסר כי בהוראת מערכת הביטחון פורקו המבנים שנבנו שלא כחוק, "גם לנוכח אירועי פשיעה רבים שיצאו מהאזור וכוונו נגד פלסטינים באזור. מדובר באירועים שהיה בהם פוטנציאל להביא להבערת האזור".

כתבות נוספות

SCOOP מגיעה למודיעין

רשת ההנעלה המונה כ-70 סניפים תשיק בקרוב סניף ראשון במודיעין, במתחם ישפרו סנטר במרכז עינב

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

אלוהים שלי

האלוהים שלי הוא זה של הציונות הדתית המשרתת וגם שומרת על יהדותה בזקיפות קומה

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

המשך קריאה »