מנציחים אותו, בדרכו

כתבי מודיעין News
איתמר שמן מלפיד התנדב בכנפיים של קרמבו וחנך תלמיד בית הספר פסיפס, ולאחר נפילתו השיקו מיזם הנצחה לזכרו
צילום: דוברות העירייה

בבית הספר לחינוך מיוחד פסיפס במודיעין, יחד עם תנועת הנוער כנפיים של קרמבו, השיקו לאחרונה פרויקט הנצחה לזכרו של סמ"ר איתמר שמן, תושב לפיד שהתנדב בתנועה ונפל במלחמה.

לפני גיוסו לצה"ל, בו שירת כפראמדיק קרבי, עשה שמן שנת שירות בתנועת השומר החדש, במקביל להתנדבות במד"א ולהדרכה בתנועת הנוער, בה חנך את אחד מתלמידי בית הספר. בני המשפחה סיפרו כי בהשראתו הצטרפו אף הם להתנדבות למען בעלי צרכים מיוחדים, וכי עם סיום שירותו אמור היה שמן להיקלט כעובד בבית הספר.

במסגרת מיזם ההנצחה מייצרים תלמידי פסיפס, יחד עם מדריכי כנפיים של קרמבו בעיר, מארזי שתילה הכוללים עציץ, אדמה ופקעות. השבוע סיפרו כי המיזם מנציח כך "את בחירותיו של איתמר וצו החיים שהותיר אחריו: 'יצירת שינוי בעצמי ובעולם דרך נתינה לאחר ועבודת האדמה'".

כתבות נוספות

מפגש מקרוב

אסף פופריטקין ממודיעין, צלם תת-ימי, רדף אחרי החלום לראות את לווייתני האורקה בחוג הארקטי, וכיום הוא מוציא משלחות ומסביר איך שוחים עם הלווייתנים המפורסמים

גן עדן בלב מדבר

במרחק חצי שעת נסיעה ממודיעין שוכנת שמורת עין פרת, שמציעה שלל בריכות טבעיות המתאימות לכל הגילאים

מפגש מקרוב

אסף פופריטקין ממודיעין, צלם תת-ימי, רדף אחרי החלום לראות את לווייתני האורקה בחוג הארקטי, וכיום הוא מוציא משלחות ומסביר איך שוחים עם הלווייתנים המפורסמים

המשך קריאה »