התקיפה בתימן: לפחות 5 הרוגים

כתבי מודיעין News
השלטונות החות'ים הודיעו כי 87 בני אדם נפצעו במתקפה הישראלית, והגיבו בירי טיל לעבר אילת
צילום מסך: רשתות חברתיות

השלטון החות'י בתימן הודיע הלילה (ראשון) כי לפחות 5 אנשים נהרגו בתקיפה הישראלית בעיר הנמל חודיידה אתמול, ו-87 נוספים נפצעו.

עוד הודיעו הרשויות כי אספקת החשמל במחוז חודשה שעות ספורות לאחר התקיפה. לאחר שהבטיחו כי יגיבו על התקיפה הישראלית, שיגרו הלילה החות'ים טיל בליסטי לעבר אילת, שיורט על ידי מערכת "חץ 3".

הדובר הצבאי של החות'ים איים כי הם לא יהססו "לפגוע במטרות חיוניות של האויב הישראלי" והוסיף כי "זו תוקפנות ישראלית אכזרית נגד מבנים אזרחיים, מתקני נפט ותחנת כוח בחודיידה במטרה ללחוץ על תימן להפסיק לתמוך בעזה. המתקפה רק תגביר את הנחישות, העמידה האיתנה וההמשכיות שלנו".

כתבות נוספות

בלאק פריידי של הנדל"ן

משרד התיווך שומכר נדל"ן הודיע על הנחות של 100-200 אלף שקל במחירי דירות מקבלן בשכונת מורשת במסגרת מבצעי חודש נובמבר

יש מענה גם בחופש

עמותת סחלבים תפעיל במהלך ימי החנוכה את תוכנית "ניצנים בחופשות" לילדי הגנים וכיתות א'-ג', בעלות מסובסדת