קורונה: 5,731 תושבי מודיעין כבר התחסנו

כתבי מודיעין NEWS
2036-12-30 02:24:00
2036-12-30 02:24:00

מספר המאובחנים חיובי לנגיף ממשיך לטפס ועומד כעת על 299, כשאחד מהם מאושפז במצב קשה ומונשם • רמת התחלואה הגבוהה ביותר נרשמה בשכונות אבני חן והכרמים

(צילום: קופ"ח כללית)

5,731 תושבי מודיעין כבר חוסנו נגד נגיף הקורונה, כך פרסם אתמול האתר YNET. נתון זה מציב את מודיעין במקום ה-15 בארץ מבין הערים בהן התחסנו הכי הרבה תושבים.

עם זאת, יש לציין כי במספר המתחסנים ביחס ל-10 אלפים תושבים מודיעין אינה ברשימת הערים המובילות, אותה מובילות ערד, קריית שמונה וקריית טבעון. מודיעין עילית השכנה נמצאת בראש טבלת  הערים עם מספר המתחסנים הנמוך ביותר לכל 10 אלפים תושבים, עם נתון של 26 מתחסנים בלבד.

ציון הרמזור של מודיעין ממשיך במגמת ירידה השבוע, כאשר נכון להבוקר הוא עומד על 6.2. על פי נתוני משרד הבריאות אותרו בעיר בשבוע האחרון 21.7 מאובחנים חדשים לכל 10 אלפים תושבים.

למרות הירידה בציון הרמזור שיעור התחלואה בעיר ממשיך לעלות, כאשר נכון לשלישי ישנם בעיר 299 מאובחנים לנגיף, אחד מהם מאושפז במצב קשה ומונשם, ו-1,630 תושבים שוהים בבידוד. עד כה אותרו במוסדות החינוך בעיר 65 מאובחנים חיובי לנגיף, בהם 6 בישיבה התיכונית, 5 בתיכון יחד ובעירוני א' ו-5 נוספים בבית הספר היסודי דרכי יהודה.

את רשימת השכונות עם שיעור התחלואה הגבוה ביותר מובילות שכונות אבני חן והכרמים, עם נתון של 46 ו-44 בהתאמה, הפרחים עם 42 מאובחנים ושכונת מוריה בה התגלו עד כה 28 מאובחנים.

כתבות נוספות

הזינוק של מגה אור

מניית חברת הנדל"ן המניב משילת, לאחר כניסתה לתחום חוות השרתים, נסקה ב-131% מתחילת השנה והחברה נכנסה למדד ת"א 35

בשורה התחתונה: השיג את התוצאה

למרות שכל התנאים היו נגדו, ואחרי סיבוב שני חלש במיוחד, ארז בנודיס חתום על ההישרדות בעונת הבכורה של עירוני מודיעין בליגה הלאומית, וחושף האם יישאר לעונה נוספת

לא מחכה למדינה

לבניה רייכננברג ממודיעין נמאס מהתחבורה הציבורית הלא יעילה, והוא יזם פיילוט שיתחיל בשבוע הבא ויספק הסעות לתחנת הרכבת בעלות סמלית

לא מחכה למדינה

לבניה רייכננברג ממודיעין נמאס מהתחבורה הציבורית הלא יעילה, והוא יזם פיילוט שיתחיל בשבוע הבא ויספק הסעות לתחנת הרכבת בעלות סמלית

המשך קריאה »