סניף דואר חדש ייפתח בקרוב ב"מוריה"

יהודה גולן

ניסיונות להגיע להסכמות עם הדואר נכשלו וסניף הדואר הקיים בחנות "הינשופה והקירח" ייסגר בגלל שאינו עומד בתקני הנגישות לנכים. תחת זאת צפוי להיפתח סניף חדש בשכונת מוריה.

לפני כחודש קיימה מיכל פרפרי, המשנה למנכ"ל העירייה, דיון שבו הובהר כי התקנות מחייבות לנגישות אנשים עם מוגבלויות לסניפי דואר ולכן הסניף במכבים לא יכול להמשיך לפעול במתכונתו הנוכחית. ההחלטה היתה להעביר את פעילות הסניף במכבים לסניף ברעות, מה שיביא כמובן להגברת העומס על הסניף עד לפתיחת הסניף החדש בשכונת מוריה.

צילום דובר העיריה

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »