דונה נרתמים לעזרה

כתבי מודיעין News
חברת הנדל"ן המחזיקה בשני מבנים במע"ר הודיעה כי תאפשר חניה בחינם למשך השעתיים הראשונות בבניין דונה 2 ברחוב מתתיהו הכהן. אילנית שי פרבר: "כולי תקווה כי צעד זה יסייע לעסקים השונים ויקל על הבילוי בשכונת המע״ר"
צילום ארכיון: אלטמן אדריכלים

חברת הנדל"ן דונה, המחזיקה בשני מבנים במע"ר, הודיעה השבוע כי היא נרתמת לסייע לבעלי העסקים המקומיים בשדרה במרכז העיר, ותאפשר חניה חינם בחניוניה למשך כשעתיים.

אילנית שי פרבר, הבעלים של דונה שי נכסים, אמרה השבוע: ״יחד עם החיבוק שאנו נותנים לחיילי צה״ל, מפוני העוטף ונפגעי המלחמה, חשוב לדונה לדאוג גם לבעלי העסקים בעיר. שכונת המע״ר, החשובה לנוף העירוני, סופגת פגיעה קשה לאור המלחמה. במסגרת העזרה שאנו מעניקים לעסקים בשכונה ומתוך רצון להגביר את התנועה בעסקים המקומיים, ראינו לנכון לפתוח את החניון ברחוב מתתיהו הכהן בבניין ״דונה 2״ לחנייה חינם עבור שעתיים ראשונות, החל מה-01.02. כולי תקווה כי צעד זה יסייע לעסקים השונים ויקל על הבילוי בשכונת המע״ר".

כתבות נוספות

עשה זאת בעצמך

השבוע במדור: מתכון ללאבנה טבעונית קלה להכנה, ועוגיות גרנולה עם טעם של בית

הדרך עוד ארוכה. מאוד ארוכה

לאחר ההכרזה על אישור התוכנית להרחבת כביש 443 ארגוני הסביבה כבר מתנגדים, ומחזיק תיק התחבורה מעריך שהעבודות יחלו רק בעוד כשנתיים

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

המשך קריאה »