השותפה הישראלית של מיקרוסופט שוכרת בפארק הטכנולוגי שטח של 800 מטר ותעביר לכאן את עובדיה. אלה יפונקו, בין השאר, בפסנתר ושולחן ביליארד. צילום אינגריד מולר
חברת "אזטק" (השותף הראשי בפעילות בישראל של מיקרוסופט) עוברת למודיעין ושכרה שטח של 800 מטרים רבועים בפארק הטכנולוגי. נינה רוזנברג מ"שומכר נדל"ן" שביצעה את העיסקה מדווחת כי המו"מ היה קצר מאוד וגובה השכירות יהיה כ-70 אלף שקל בחודש.
כמו חברות הייטק אחרות גם "אזטק" מתכוונת לפנק את העובדים שלה, ובין השאר תעמיד כאן לרשותם שולחן ביליארד ופסנתר. , כך שהעובדים יוכלו לשלב "ביזנס עם פלז'ר".
לפי רוזנברג קיימת דרישה גדולה מאד לשטחי משרדים ואחסנה במודיעין: "העיר הפכה לעיר מאד מבוקשת ויקרה. לא רק למגורים אלא גם לשטחים מסחריים. הרבה פניות שמגיעות אלינו הן מקונים פוטנציאלים, שמתאכזבים שאין כעת משרדים ושטחים מסחריים למכירה. היום יש בעיקר, ואולי רק, שטחי מסחר להשכרה, שרובם מתאימים למחסנים ולוגיסטיקה ומשרדים נלווים ו/או להייטק ותעשיה קלה".