דווחו בזמן אמת

יהודה גולן
2017-07-16 01:00:00
2017-07-16 01:00:00

עיריית מודיעין הטמיעה את מערכת Reporty – אפליקציה לדיווחים בזמן אמת . המערכת מאפשרת בשיחה רגילה להעביר מיקום מדויק למוקד העירוני ולמוקדי מד"א בפריסה ארצית. בצילום מסך הבית של האפליקציה (צילום מטעם החברה)

עיריית מודיעין וחברת הסטארט-אפ Reporty מכריזות על שיתוף פעולה שיאפשר לתושבי העיר לדווח בלחיצת כפתור דרך האפליקציה למוקד העירוני 106 על כל מפגע או אירוע בעיר, תוך שידור וידאו בזמן אמת, מבוסס מיקום. בנוסף, לתושבים תהיינה אפשרות להתכתב בצ'אט עם המוקדן, במידה ואינם יוכלו לדבר מסיבה זו או אחרת. פרטים אלו יאפשרו למוקד השירות להעניק לתושבים את המענה הנכון ביותר, בזמן היעיל ביותר. הדיווח יתאפשר גם באזורים בעלי קליטה חלשה ובתוך מבנים סגורים, בזכות טכנולוגיה ייחודית שפיתחה החברה.

מודיעין מצטרפת לרשויות העירוניות המטמיעות את טכנולוגיית Reportyבמוקד השירות העירוני שלהן. כיום השירות פעיל בערים רחובות, רמת השרון, רמת גן, רעננה, אשדוד ועוד ערים בדרך. מטרת המהלך הינו ייעול ושיפור השירות אל מול התושב, תוך שימוש במערכות טכנולוגיות מהמתקדמות בעולם לדיווחים למוקדי שירות וחירום.

שימוש באפליקציית Reporty יאפשר לתושבי הערים לדווח ישירות לא רק למוקד העירוני, אלא גם, במידת הצורך, למוקדי החירום והביטחון השונים של מדינת ישראל – מוקדי מד"א בפרישה ארצית, אשר עובדים עם המערכות של ריפורטי למעלה משנה, באמצעות שידור וידאו בזמן אמת ומשטרת ישראל, כיבוי והצלה ומגן דוד אדום – באמצעות שיחה קולית רגילה.

אפליקציית Reporty זמינה להורדה בחינם למכשירי אנדרואיד ו-iOS . כאמור, היום מוטמע ממשק הניהול של Reporty בכל מוקדי מגן-דוד אדום באופן מלא, וברשויות מקומיות. הנהלת החברה מעריכה כי בחודשים הקרובים משטרת ישראל ומכבי אש יחלו להטמיע את מערכות הבית של Reporty במוקדי השירות שלהם, ויאפשרו לתושבי ישראל חוויית דיווח מלאה. כיום, דיווח דרך האפליקציה, למוקדים אלו, יפנה לשיחת חירום רגילה.

אמיר אליחי, מייסד ומנכ"ל ריפורטי: "אנו מברכים על שיתוף הפעולה עם עיריית מודיעין. שת"פ זה יאפשר לתושבי העיר לקבל רשת הגנה אישית, משפחתית, קהילתית וארצית. זאת, תוך שימוש בטכנולוגיות ייחודיות וחדשניות, אשר מייצרות תשתית לדיווחים בזמן אמת מהמובילות בעולם, כך שתושבי העיר יוכלו ליהנות מהפעלה פשוטה ונוחה יותר של האפליקציה. אנחנו מברכים את עיריית מודיעין על הצטרפותה למעגל הלקוחות שלנו, ואין לנו ספק שתושבי העיר ייהנו משיפור חוויית השירות כבר בנקודת הממשק הראשונה שלהם עם המערכת של ריפורטי".

החברה נוסדה ב-2014 על ידי אמיר אליחי, המשמש כמנכ"ל, לשעבר קצין ביחידת עילית, בעל ניסיון בגופים ביטחוניים ובעל ניסיון רב בעולם ההון סיכון בישראל. אמיר חבר לפנחס בוכריס, מנכ"ל משרד הביטחון ומפקד 8200 לשעבר – אשר מכהן כדירקטור בחברה; עוד בין המייסדים: אלכס דיזינגוף, המשמש כסמנכ"ל טכנולוגיות, בוגר יחידות הסייבר של שירות הביטחון; ליטל לשם, סמנכ"לית פיתוח עסקי, סרן במיל', בעלת שבע שנות ניסיון באגף המבצעים בצה"ל ובגופי הביטחון; ויוני יטסון, מפתח בכיר, בעל ניסיון עשיר בחברות סטארט-אפ שונות, מומחה בפיתוח אלגוריתמים לניווט בתוך מבנים. משרדי החברה ממוקמים בתל אביב ובניו יורק, והיא מעסיקה כ-35 עובדים, ומממשיכה בגיוס עובדים מסיבי.

 

כתבות נוספות

הנציג שלנו ביבשת השחורה

גדעון בכר, איש משרד החוץ המוכר מפעילותו בעמותת "תושבים משפיעים במודיעין", מונה לאחרונה לשגריר ישראל בקניה ומספר מדוע דווקא באפריקה אוהבים אותנו

תסתדרו לבד

הורי הילדים בגן ברחוב אפרים גילו עם פתיחת השנה כי הגן אינו מצויד כראוי וכי הציוד שישנו ישן ולא תקין, ונאלצו לצאת למסע גיוס תרומות: "העירייה לא עשתה כלום". העירייה: כל הבעיות טופלו

יש אנשים שיוצאים לפנסיה ומאבדים עשרות אלפי שקלים למרות שהצליחו לחסוך, פשוט לא ידעו לשאול את השאלות הנכונות במועד הפרישה

בבדיקה ראשונה גיליתי פרט מפתיע: האישה עדיין משלמת מס על הקצבה, למרות שהיא זכאית לפטור כמעט מלא על רוב הסכום. אלפי שקלים בכל שנה הלכו

המשך קריאה »

הנציג שלנו ביבשת השחורה

גדעון בכר, איש משרד החוץ המוכר מפעילותו בעמותת "תושבים משפיעים במודיעין", מונה לאחרונה לשגריר ישראל בקניה ומספר מדוע דווקא באפריקה אוהבים אותנו

המשך קריאה »

תסתדרו לבד

הורי הילדים בגן ברחוב אפרים גילו עם פתיחת השנה כי הגן אינו מצויד כראוי וכי הציוד שישנו ישן ולא תקין, ונאלצו לצאת למסע גיוס תרומות: "העירייה לא עשתה כלום". העירייה: כל הבעיות טופלו

המשך קריאה »