בן 18 נעצר בחשד שמכר סמים מבית הוריו

2018-05-03 01:00:00
2018-05-03 01:00:00

על פי החשד הוא מכר מריחואנה בעשרות מקרים שונים למבוגרים ובני נוער • בחיפוש בביתו נמצאו סמים בכמות מסחרית, אלפי שקלים במזומן וטלפונים סלולריים 

כתב אישום הוגש השבוע נגד נער בן 18 תושב מודיעין, החשוד כי מכר סמים ברחבי העיר מתוך חדרו הפרטי בבית הוריו. בתום חקירת המשטרה הוגש כתב האישום נגד הקטין כשהוא כולל עשרה סעיפי אישום.

על פי כתב האישום התברר כי הקטין מכר סמים במשך כחצי שנה, לקטינים אחרים וגם לבוגרים יותר. כל הפעילות בהקשר לסחר בסמים נעשתה תוך שימוש באפליקציות המותקנות במכישירי סמארטפונים ומחשבים.

מדובר בעיסקאות על סכומים קטנים יחסית. כך למשל במקרה אחד עולה מכתב האישום שהקטין מכר סמים לבגיר ולעוד שני קטינים אחרים בני 17 ברחוב נחל עיון בעיר, כשסכום העיסקה היה 200 שקלים. במקרה אחר נסגרה עיסקה בסכום של 60 שקלים. חוקרי המשטרה זיהו לפחות עוד שבע עיסקאות שבהן מכר הנער סמים.

בתחילת השבוע פשטו השוטרים על ביתו של הנער כשהם מצויידים בצו חיפוש משופט  ועצרו אותו לחקירה. במהלך החיפוש נתפס סם מסוג מריחואנה במשקל שמעל למשקל המוגדר לצריכה עצמית וכן אלפי שקלים במזומן, כמו כן נתפסו שקיות חלוקה וכן מספר מכשירי טלפון סלולאריים. מעצרו של הנער הוארך והשבוע הגישה התביעה המשטרתית נגדו כתב אישום.

כתבות נוספות

בטופ של אירופה

הג'ודאית אגם נוי ממודיעין סיימה את אליפות אירופה במקום ה-5, והבטיחה לעצמה השתתפות באליפות העולם עד גיל 17

משחק ואז קפה

העירייה פרסמה קול קורא להפעלת פודטראק במתחם הפאדל החדש הנבנה כעת בשדרות עמק זבולון

בטופ של אירופה

הג'ודאית אגם נוי ממודיעין סיימה את אליפות אירופה במקום ה-5, והבטיחה לעצמה השתתפות באליפות העולם עד גיל 17

המשך קריאה »