עם היד על הג'ויסטיק

כתבי מודיעין News
סג"ם א' בן ה-20 ממודיעין סיים השבוע קורס מפעילי כטמ"ם, שנמשך שבעה חודשים, וסיפר: "במלחמה ראינו רלוונטיות שיא של המערך, וזה זמן מדהים להיכנס אליו"
צילום: דובר צה"ל

על מגרש המסדרים בבסיס חיל האוויר בפלמחים עלו אתמול (רביעי) 28 צוערים וצוערות שסיימו קורס מפעילי כטמ"ם, ביניהם גם סג"ם א' ממודיעין. עם סיומו של הקורס, שנמשך שבעה חודשים, יצטרפו המפעילים החדשים לשורות חיל האוויר ומערך הכטמ"ם הישראלי.

סג"ם א' בן ה-20, שיחד עימו סיים את הקורס גם סג"ם י', חברו הטוב מאז גן הילדים, סיפר השבוע: "בסביבה שלי סיפרו לי על הקורס והמליצו לי לנסות ולהתקבל, ואני שמח שהגעתי לכאן. במלחמה ראינו רלוונטיות שיא של המערך, וזה זמן מדהים להיכנס אליו".

בחודשים האחרונים, מאז פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", סופח סג"ם א' לטייסת 161 ולקח חלק במשימות המבצעיות.

כתבות נוספות

ברגע האחרון

שבוע לפני פתיחת שנת הלימודים נבחרה מנהלת חדשה לבית הספר חופים בעיר

שיפרו ויתוגמלו

ארבעה בתי ספר ממודיעין נכללו ברשימת בתי הספר העל-יסודיים ברחבי הארץ שקידמו בשנה שעברה באופן משמעותי את הישגיהם, והמורים בהם יזכו לתגמול כספי של אלפי שקלים

שיפרו ויתוגמלו

ארבעה בתי ספר ממודיעין נכללו ברשימת בתי הספר העל-יסודיים ברחבי הארץ שקידמו בשנה שעברה באופן משמעותי את הישגיהם, והמורים בהם יזכו לתגמול כספי של אלפי שקלים

המשך קריאה »