מסתמן: מועצה בלי אופוזיציה

ערן קמינסקי
ביום שלישי תתקיים השבעת מועצת העירייה החדשה, כאשר ככל הנראה גם "מודיעין חופשית" תכהן הפעם בקואליציה של ביבס. סגני ראש העירייה בשכר: גרינפלד לאורך כל הקדנציה, ורוטציה בין שמעונוביץ, טאוב, בן סעדון ואביבי

ביום שלישי הקרוב תתקיים בבניין העירייה השבעת המועצה החדשה, שככל הנראה תהיה נטולת אופוזיציה.

בשבוע וחצי האחרונים ניהל ראש העירייה חיים ביבס מגעים קואליציוניים מול כל הרשימות שעברו את אחוז החסימה, ובשלב זה מסתמן שכולן ייכנסו לקואליציה שלו, כולל "מודיעין חופשית" שהייתה באופוזיציה בשתי הקדנציות האחרונות.

גורמים במועצה סיפרו בימים האחרונים כי את תיק החינוך צפויה לקבל רשימת "שחר – עושים חינוך", למרות שהשיגה רק מנדט אחד ביום שאחרי פרישתו של מויש לוי המייסד. את תיקי הבריאות והחדשנות צפויה לקבל סיעת "גשר" של יוסי אביבי ומשה סדיה.

עוד סיפרו גורמים במועצה עימם שוחחנו כי בשלושת תפקידי סגן ראש העירייה בשכר החלוקה תהיה כזאת: אור גרינפלד, הפתעת הבחירות, יכהן לאורך כל הקדנציה, ובשתי המשרות הנותרות יתחלקו אלעד שמעונוביץ ועמיעד טאוב במחצית הקדנציה הראשונה, ולאחר מכן יחליפו אותם אילן בן סעדון ויוסי אביבי לאחר כשנתיים וחצי.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »