למרות התחושה כי המחאה הציבורית נגד הממשלה ותוכניותיה לקיום הרפורמה המשפטית נמצאת בדעיכה, לצד ההפגנה הגדולה בתל אביב התייצבו גם תושבי מודיעין במוצאי שבת ברחבת הירידים בקניון עזריאלי בעיר.
מארגני המחאה בעיר דיברו גם השבוע על אלפי משתתפים בהפגנה, אולם אין ספק כי מספר המשתתפים בהפגנות במודיעין נמצא אף הוא בירידה מסויימת בשבועות האחרונים. בהפגנה נשאו דברים ח״כ גלעד קריב ממפלגת העבודה, עו״ד אליעד שרגא מהתנועה לאיכות השלטון, ד״ר שרון אבנת ממחאת "החלוקים הלבנים" וד״ר עופר קורנפלד מתנועת ישראל חופשית. עוד בהפגנה קיימו הפעילים שעשועון "מי רוצה 14 מיליארד?", במחאה על הסכומים שהעבירה הממשלה במסגרת ההסכמים הקואליציוניים.
חבר הכנסת גלעד קריב אמר: "הגעתי לכאן מגבעתיים, העיר בה אני מתגורר, מרחק הליכה קצר מרחוב קפלן בתל אביב. ב-21 השבועות האחרונים זכיתי להתייצב מספר פעמים ברחוב הזה, ולעמוד כתף אל כתף עם רבבות רבות של אחים ואחיות במפגן מרגש של אחדות ועוצמה. אני מניח שגם אתם חוויתם את התרוממות הרוח בהפגנה בת למעלה ממאה אלף משתתפים. אבל בערב הזה אני שב ואומר מה שאמרתי לכם בחיפה ובאשדוד, בצומת הנגב ובנס ציונה: ההפגנה שלכם במודיעין חשובה לא פחות, ובמידה רבה חשובה אפילו יותר מזו המתקיימת בלבה של תל אביב".