לחמניות נהדרות לפסח

באדיבות סוגת, צילום דן פרץ
2014-04-13 13:58:08
2014-04-13 13:58:08

חומרים

2 כוסות מים

10 כפות שמן

2 כפיות קימל טחון
2 כפיות מלח "סוגת"
1/2 כפית פלפל שחור
200 גרם קמח מצה
6 ביצים

הכנה:
1. קודם כל חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. רפדו את תבנית האפייה בנייר אפייה.

2. בסיר הרתיחו מים, שמן ותבלינים. בנקודת הרתיחה כבו את האש והוסיפו את קמח המצה בבת אחת.

3. בחשו היטב והוסיפו את הביצים אחת אחרי השנייה ללא הפסקה עד שמתקבל בצק אחיד.

4. הוסיפו מעט קמח מצה אם הבצק דביק מדי וצרו כדורים בגודל של לחמניית ביס. אם קל יותר, שמנו קצת את הידיים בשמן או עטו כפפות חד פעמיות על כפות הידיים.

5. הניחו בתבנית ואפו שלוש רבעי השעה.

6. מומלץ להגיש חם.

 

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »