סניף שני במודיעין למכבידנט

כתבי מודיעין News
רשת רפואת השיניים השיקה מרפאה חדשה ברחוב גולדה מאיר בשכונת מורשת
צילום: מכבידנט

רשת מרפאות השיניים מכבידנט השיקה סניף שני במודיעין, שנפתח ברחוב גולדה מאיר בשכונת מורשת החדשה. מדובר על הסניף ה-63 של הרשת ברחבי הארץ.

המרפאה החדשה תכלול שישה חדרי טיפולים ותציע מגוון רחב של טיפולים, כאשר מהרשת נמסר כי "מטרת המהלך היא להגביר את השירות ואת הזמינות לתושבי האזור". בין היתר, במרפאה יתבצעו טיפולי שיניים מתקדמים (טיפולי שורש, חניכיים, כירורגית הפה והלסת), שירותי שיננית, שיקומי פה מורכבים, אורתודנטיה, רפואת שיניים לילדים ועוד.

טוני כהן, מנכ"לית רשת מכבידנט, אמרה: "פתיחת מרפאה נוספת במודיעין היא תוצאה טבעית של ההתפתחות וצמיחת העיר, היוצרת ביקוש הולך וגובר מצד מבוטחי מכבי לשירותי רפואת שיניים איכותיים ונגישים. זיהינו את הצורך והחלטנו להרחיב את המענה המקומי".

כתבות נוספות

SCOOP מגיעה למודיעין

רשת ההנעלה המונה כ-70 סניפים תשיק בקרוב סניף ראשון במודיעין, במתחם ישפרו סנטר במרכז עינב

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

אלוהים שלי

האלוהים שלי הוא זה של הציונות הדתית המשרתת וגם שומרת על יהדותה בזקיפות קומה

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

המשך קריאה »