אנגוס דבאח, רשת הקצביות המוכרת מהגליל, משיקה סניף ראשון במודיעין, במרכז עינב, שיהיה הסניף התשיעי של הרשת.
הסניף החדש של הרשת, בבעלותו של פאדי דבאח, ייפתח לקהל בחמישי הקרוב בבוקר, ובשעות אחר הצהריים יקיימו במקום הפנינג פתיחה שיכלול טעימות מכל סוגי הבשרים במקום. ברשת סיפרו כי מלבד בר ועמדות קינוחים, בהפנינג הפתיחה יחולקו למבקרים לא פחות מטון וחצי בשר.
מהרשת נמסר השבוע כי אנגוס דבאח "מציבה סטנדרט חדש בתחום הבשר בישראל תחת הקונספט "מהשדה למזלג" – עם שליטה מלאה ומוקפדת בכל השלבים החל מהמרעה בשדות, דרך הגידול, הכנת הנתחים ועד למוצרים הסופיים, והכל תחת אג’נדת Nose to Tail של משפחת דבאח".
עוד נמסר כי הרשת מתמחה בשיווק וייצור של כל סוגי הבשר – בקר, טלה, עוף והודו – ומחזיקה בעדר פרימיום פרטי מזן אנגוס, ממנו מגיעים הנתחים המשווקים למסעדות הרשת ולחנויות המפעל. את החנות הראשונה פתח דבאח בכרמיאל, בסמוך למפעל של הרשת, ומאז התרחבה הרשת ל־9 סניפים ברחבי הארץ: כרמיאל, טירה, גן שמואל, כפר סבא, פתח תקווה, ראשון לציון, צומת ביל"ו, אשדוד, וכעת גם מודיעין.
הסניף במודיעין יציע מגוון רחב של נתחי בקר, טלה, עוף, הודו ודגים טריים, לצד מוצרי מדף נלווים. בנוסף, מציעה הרשת מועדון לקוחות ייחודי הכולל שלל מבצעים והטבות, כאשר ההצטרפות בחינם, ישירות בקופות החנות.
מהנהלת הרשת נמסר: "אנחנו נרגשים מאוד מהפתיחה הקרבה ועובדים מסביב לשעון כדי להעניק לתושבי מודיעין חוויית קנייה מושלמת".







