5 פצועים בפיגוע דקירה בחדרה

כתבי מודיעין News
המחבל ניסה להימלט מהמקום אך נתפס לאחר מרדף של כוחות הביטחון
צילום: דוברות המשטרה

צוותי מד"א ואיחוד הצלה טיפלו הבוקר בחמישה בני אדם שנפצעו הבוקר בחדרה מדקירות סכין. במשטרה העריכו בשלב הראשון כי לא מדובר על פיגוע על רקע לאומני, אולם לאחר מכן, לאחר נטרול הדוקר בזירת האירוע, שונה הקביעה.

הפצועים נמצאו הבוקר בשתי זירות ברחבי העיר: בזירה הראשונה ברחוב גיתית טופלו שניים במצב קשה ופצוע במצב בינוני; בזירה ברחוב הרצל טופל אדם במצב קשה ופצוע נוסף במצב בינוני. כל הפצועים פונו לבית החולים הלל יפה.

הדוקר ניסה להימלט תחילה מהמקום, אך לבסוף נתפס על ידי כוחות משטרה גדולים שהגיעו לאזור. ראש עיריית חדרה הנחה את צוותי הביטחון והשיטור העירוני של העירייה לתגבר את הסיורים ברחבי העיר ולחבור לכוחות הביטחון.

 

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »