אחרי הפוסט שעורר סערה: דיא סבע עוזב את מכבי חיפה

כתבי מודיעין News
חלוצה של האלופה הושאל לקבוצת של אנדרס אינסייטה באיחוד האמירויות: "חודשים קשים ובלתי שגרתיים, תקופה מאתגרת בעין הסערה, כשהאמת לא רלוונטית ולא משנה מה תגיד ואיך"
צילום: Adir Benyamini, ויקיפדי

דיא סבע, חלוצה של מכבי חיפה, הודיע הבוקר על מעבר לקבוצה מאיחוד האמירויות. כזכור, סבע נופה מסגל האלופה לפני מספר חודשים, בעקבות פוסט שפרסמה אשתו ברשתות החברתיות שעסק במלחמה בעזה.

סבע, שהושאל כעת עד לסוף העונה לקבוצת אמירייטס קלאב, כתב: "חודשים קשים ובלתי שגרתיים, תקופה מאתגרת בעין הסערה, כשהאמת לא רלוונטית ולא משנה מה תגיד ואיך. מאחל לכולנו ימים טובים, שלווים, בטוחים ושקטים יותר. ולחברי לחדר ההלבשה, אתגעגע. תביאו עוד אליפות ירוקה לכרמל. אחזיק אצבעות. זו העת לחזור לשחק, לכבוש, ליהנות מהמשחק שכולנו אוהבים ולעזור לאמירייטס קלאב במשימה".

כתבות נוספות

בלאק פריידי של הנדל"ן

משרד התיווך שומכר נדל"ן הודיע על הנחות של 100-200 אלף שקל במחירי דירות מקבלן בשכונת מורשת במסגרת מבצעי חודש נובמבר

יש מענה גם בחופש

עמותת סחלבים תפעיל במהלך ימי החנוכה את תוכנית "ניצנים בחופשות" לילדי הגנים וכיתות א'-ג', בעלות מסובסדת