"קפה לואיז" מגיע גם למודיעין

יהודה גולן
2014-10-05 01:00:00
2014-10-05 01:00:00

רשת "קפה לואיז", המתמחה במאכלי בריאות וטבע, פותחת סניף חדש בפארק הטכנולוגי, לאחר שפתחה בשנה האחרונה חמישה סניפים ברחבי הארץ.

הסניף במודיעין, שייחנך בעוד כחודש בבניין "אטריום", יהיה הסניף ה-11 של הרשת. הוא ישתרע על שטח של כמאתיים מ"ר ויהיו בו מאה מקומות ישיבה.

"קפה לואיז" הראשון הוקם בחיפה בשנת 2007 ע"י דפנה ואלי הכהן וליאורה ודני ברק. לי הודעתם לתקשורת, הם רצו "להגשים חלום ולפתוח בית קפה-מסעדה המציע חווית בילוי קולינרית טבעית, בריאה ורגועה. בית הקפה חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות המזינות, המכילות רכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים".

ערך הבריאות מיושם גם בעיצוב הנקי של חלל בית הקפה, מה שמעניק לו את אופיו המזמין והרגוע. לצד בית הקפה ממוקמת המעדנייה, שבה אפשר לרכוש שלל מוצרי בריאות וטבע, כמו גם תערובת הקפה, עוגות כוסמין, מגוון עוגיות טבעוניות, לחמי שאור, הממרחים הייחודיים שנרקחו על ידי השפים של קפה לואיז, גרנולות מיוחדות ומוצרים נוספים שמשתלבים עם הרוח והחזון של המקום.

הרשת מציעה תפריט עשיר ומגוון על טהרת הבריאות. הכולל בין היתר עשרות מנות ללא גלוטן, תפריט טבעוני נפרד ומורחב, מרכיבים אנטי אוקסידנטים המסייעים בפעולת החמצון של הגוף, תפריט ייעודי וייחודי ללא גלוטן של מכון אברמסון ועוד. בנוסף, מציעה הרשת חלב ללא לקטוז, תערובת קפה אורגני וחלב סויה ללא תוספת מחיר כחלק מערכי הבריאות שלה.

לדברי ליאורה ברק מנהלת השיווק של הרשת ומבעליה, "בקפה לואיז מאמינים בערכי בריאות איכות ואהבה. אנו מקבלים כל העת פניות מאנשים שאוהבים אנשים ומתחברים לקונספט הבריאות ולניהול אורח חיים בריא המעוניינים בזיכיון של הרשת, לכן התחלנו בתהליך של התרחבות ופתיחת סניפים ע"פי המודל הזה ואנו שמחים להעביר את זה הלאה".

בתמונה: אחד הסניפים של קפה לואיז.. צילום יחצ

כתבות נוספות

מחלץ השבויים מאנטבה נפטר

בסוף השבוע הובא למנוחות תא"ל במיל' דני ארדיטי, שהשתתף במבצע יונתן לצדו של יוני נתניהו והיה לאחר מכן ראש המל"ל

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

מעצר ברמזור

לוחם מג"ב תושב העיר הבחין ברכב עם חלון שבור ועצר את הנהג, שוהה בלתי חוקי פלסטיני

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

המשך קריאה »

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

המשך קריאה »