מחזיקים לו אצבעות

ביום שישי בערב תעלה נבחרת הנוער הישראלית לגמר אליפות אירופה בכדורגל, כאשר גם למודיעין יהיה נציג על המגרש - עילאי תומר בן ה-18 שמשחק במכבי תל אביב
צילום: באדיבות התאחדות הכדורגל

ביום שישי בערב יעלה על כר הדשא בסלובקיה, עילאי תומר בן ה-18 ממודיעין, שיהיה שותף לאחד מרגעי השיא של הכדורגל הישראלי בכל הזמנים.

אל גמר אליפות אירופה יגיע תומר, שחקנה של מכבי תל אביב, לאחר שלא שותף השבוע בחצי הגמר, בו גברה הנבחרת הישראלית על צרפת בתוצאה 1:2. ההעפלה לגמר העניקה לנבחרת הישראלית גם את הכרטיס לאליפות העולם לנוער, שתיערך באינדונזיה בשנה הבאה. גמר אליפות אירופה, בו תפגוש ישראל את אנגליה, יתקיים ביום שישי בשעה 21:30.

על תומר נכתב השבוע באתר YNET: "אחד משני המגינים הימניים שנאבקים על המקום ב־11. שקט, בטוח, מהיר ומדויק מאוד בכדורים הארוכים. שחקן הגנה עם אוריינטציה התקפית. במשחק מול אנגליה כמעט הצליח לכבוש".

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »