מגשימה חלום

רותי בוסידן
עדן הרוש גדלה בעיר, שירתה כמדריכת כושר בחטיבת הקומנדו  ובתחילת דרכה המקצועית אימנה בפארקים הציבוריים. כעת היא משיקה סטודיו משלה במודיעין סנטר
צילום: באדיבות המרואיינת

בשבוע שעבר נפתח במרכז המסחרי מודיעין סנטר סטודיו חדש לאימוני נשים, אותו פתחה עדן הרוש, צעירה שגדלה והתחנכה בעיר, שירתה בצה"ל כמדריכת כושר בחטיבת הקומנדו ולאחר שלמדה, התמקצעה וצברה ניסיון, היא יוצאת עכשיו לדרך חדשה.

השבוע סיפרה הרוש כי ב-Eden’s Place מתקיימים אימוני כוח ופילאטיס בקבוצות קטנות ואינטימיות, כאשר לרגל הפתיחה יהיו מבצעים לנרשמות הראשונות. הרוש, בת 26, מספרת כי החיבור שלה לעולמות הכושר החל עוד בתיכון. "לא הייתי רקדנית, אבל כן אהבתי חדר כושר, להתאמן ולזוז, ואז התקבלתי להיות מדריכת כושר קרבי בצבא. עשיתי קורס בווינגייט ואימנתי לוחמי קומנדו, וכשהשתחררתי מהצבא החלטתי שזה יהיה הייעוד שלי, לעזור לאנשים בתחום הספורט ולקדם אותם".

את דרכה המקצועית החלה בחדרי כושר בעיר, ומהר מאוד כבר חלמה על סטודיו משלה. "התחלתי בחדר הכושר 'אייקון'", היא מספרת, "צברתי ניסיון, הייתי עם הרבה אמביציה להתקדם. מגיל 19 היה לי  חלום לפתוח מקום משלי. אני באה מרקע כזה שהכל אני עושה בעצמי, פחות עם עזרה מההורים. בזמן שהייתי מאמנת בחדר כושר, במקביל אימנתי באופן פרטי בערב בפארקים. קניתי ציוד והייתי מגיעה עד לבית של הלקוחה במדרגות, בגשם, בחום, בשמש, מבית לבית. עברתי דרך ארוכה במשך ארבע שנים".

הסטודיו מיועד כאמור לנשים בלבד, לאימוני כוח ופילאטיס מזרן, ופועל גם בבוקר וגם בערב. "היום אני מגשימה את החלום שהשגתי בעבודה מאוד קשה, לאורך כל הדרך שעברתי עד לרגע הזה. אני באמת מרגישה שזאת זכות ענקית לעסוק במה שאני עוסקת היום, כי אני באמת קמה בבוקר לא רק לעבודה, אני קמה לשנות חיים של נשים, אימהות ובנות, שלא אוהבות איך שהן נראות ושבזכות זה עולה להן הביטחון העצמי והן מתקדמות. יש לי מתאמנות שכבר ארבע שנים איתי, מהימים של הפארקים ועד לרגע הזה. אני מאוד נרגשת לפתוח את המקום שלי ולעזור לכמה שיותר אנשים להתאהב בעולם הכושר ולהאמין בעצמם".

עוד היא מספרת כי בסטודיו מתקיימים אימונים קבוצתיים גם לנערות בגילי 10-16. "אנחנו עד 10 נשים בקבוצה. יש אפליקציה שהן נרשמות דרכה. לחודש הראשון אני עושה מבצע של חודש התנסות של אימונים ללא הגבלה. יש שלושה סוגים של אימוני  כוח: אימון בטן, ישבן וירכיים; אימון כוח פונקציונלי; ואימון כוח לפי חזרות ומשקלים".

על ההחלטה לפתוח את הסטודיו בעיר היא מספרת כי "בעלי ואני גדלנו כאן ולא היה לי ספק שנישאר בעיר, למרות שלא קל פה לזוגות צעירים. אני מאוד מחוברת למודיעין ולא היה לי ספק שאם אפתח משהו זה יהיה בעיר שגדלתי בה. יש פה אנשים שמאוד מושקעים בספורט, ולמרות התחרות הרבה אני יודעת מי אני ומה אני נותנת".

איך התגובות עד עכשיו?

"מהמם, יש המון נרשמות ומתעניינות שמגיעות לשיעורי ניסיון. המיקום מאוד נוח, יש חנייה בשפע ובחינם. זה המרכז המסחרי הראשון של העיר ואני זוכרת את עצמי בתור ילדה באה לשם. אני מרגישה שזאת סגירת מעגל".

 

כתבות נוספות

ממודיעין לשדה הקרב

תלמיד תיכון יחד פיתח מערכת המסייעת לכוחות בשטח להבדיל בין חיילי צה"ל לאויב, במטרה למנוע תקריות ירי דו-צדדי

גורנישט

טראמפ התגלה במלוא אפסותו. האיראנים קרקסו אותו ויצאו כשידם על העליונה ויותר מחצי תאוותם בידם

אור מתוך החושך

לאחר שבנה נולד עם תסמונת גנטית הגורמת לעיוותים בפנים, שקעה דיאנה בר לאבל ממושך. מאז הקימה עם בעלה עמותה הפועלת למען ילדים במצב דומה, ומספרת על התגובות ברחוב למראהו של הבן ועל הדרך המורכבת שעברו

גורנישט

טראמפ התגלה במלוא אפסותו. האיראנים קרקסו אותו ויצאו כשידם על העליונה ויותר מחצי תאוותם בידם

המשך קריאה »

אור מתוך החושך

לאחר שבנה נולד עם תסמונת גנטית הגורמת לעיוותים בפנים, שקעה דיאנה בר לאבל ממושך. מאז הקימה עם בעלה עמותה הפועלת למען ילדים במצב דומה, ומספרת על התגובות ברחוב למראהו של הבן ועל הדרך המורכבת שעברו

המשך קריאה »