חומוס בנגל הוותיק הפך כבר מזמן למוסד מודיעיני של ממש, ובשבוע שעבר הלכו הבעלים צעד נוסף קדימה והשיקו סניף שני בעיר, במרכז המסחרי ברעות.
גל אוקסנברג, הבעלים, סיפר השבוע: "יש את הסניף הראשי שלנו, שעובד כל יום עד ארבע אחר הצהריים והוא נמצא באזור תעשייה, וחשבנו שנעשה טוב לקהילה ויהיה גם טוב לנו לפתוח סניף חדש שיהיה פתוח גם בערב. בנוסף, יש לנו המון לקוחות מרעות וכבר השבוע שמעתי המון פעמים את המשפט: 'חסכת לי את הנסיעה', וזה מדהים. במקום החדש מצאנו עוד נקודת גישה לקהילה שלנו, יותר קרובה אליהם ויותר נוחה להם".
הסניף החדש ברעות יהיה פתוח מדי היום עד השעה 19:00, ובהמשך מתכנן אוקסנברג להרחיב את הפעילות עד לשעות מאוחרות יותר. "התוכנית שלנו היא לעשות תפריט מיוחד לערב, עם בירות", הוא אומר, "זה הכיוון. אביב הוא מנהל המקום, בחור צעיר וחמוד במיוחד. אנחנו נותנים פה גם שירות לתלמידים בהפסקה של בית הספר מו"ר, וזה מאוד מרגש וכיף להם".
עוד מספר אוקסנברג כי בשלב זה התפריט המוכר יישאר באותה מתכונת, אולם יש לו תוכניות להמשך. "התפריט הוא אותו תפריט – חומוס, שקשוקה, פלאפל וכו' – ואנחנו מתכננים לעשות גם שניצל בפיתה שיהיה ייחודי לסניף הזה. התלבטתי אם להכניס את זה, אבל כל פעם שאני חושב על זה אני מרגיש שאני חייב לעשות את זה. אין לי בעיה לזוז מהקונספט כדי לעשות משהו חדש. המקום מעוצב ממש יפה, יש מלא מקומות ישיבה בחוץ, והסניף החדש עובד בשיטה אחרת של שירות עצמי. בישפרו זה עם מלצרים ופה זה שירות עצמי".







