קרפצ'יו פילה בקר עם רימונים וחמוציות

השף מאיר רוזנברג
2036-11-23 01:31:00
2036-11-23 01:31:00

חומרים

300 גרם פילה בקר מיושן

1 כוס מיץ רימונים טבעי

0.5 כוס ליקר גרנדין

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף חומץ הדרים

0.3 כוס שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

20 גרם בצל עירית חתוך באורך 3 ס"מ

1/2 כוס גרגרי רימונים

1/2 כוס חמוציות

אופן הכנה

1.פורסים את הפילה לפרוסות דקות מאוד.

2.מרתיחים ומרכזים את מיץ הרימונים עם ליקר הגרנדין חומץ בלסמי וחומץ הדרים עד למחצית הכמות ומקררים את הנוזל.

3.יוצקים על פרוסות הפילה 15 דקות לפני ההגשה מעט שמן זית ואת תרכיז הרימונים, מלח והפלפל ומקשטים עם רצועות עירית, חמוציות וגרגרי רימונים.

המתכון באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון גלי כנרת, צילום יגאל לוי

כתבות נוספות

הנציג שלנו ביבשת השחורה

גדעון בכר, איש משרד החוץ המוכר מפעילותו בעמותת "תושבים משפיעים במודיעין", מונה לאחרונה לשגריר ישראל בקניה ומספר מדוע דווקא באפריקה אוהבים אותנו

תסתדרו לבד

הורי הילדים בגן ברחוב אפרים גילו עם פתיחת השנה כי הגן אינו מצויד כראוי וכי הציוד שישנו ישן ולא תקין, ונאלצו לצאת למסע גיוס תרומות: "העירייה לא עשתה כלום". העירייה: כל הבעיות טופלו

יש אנשים שיוצאים לפנסיה ומאבדים עשרות אלפי שקלים למרות שהצליחו לחסוך, פשוט לא ידעו לשאול את השאלות הנכונות במועד הפרישה

בבדיקה ראשונה גיליתי פרט מפתיע: האישה עדיין משלמת מס על הקצבה, למרות שהיא זכאית לפטור כמעט מלא על רוב הסכום. אלפי שקלים בכל שנה הלכו

המשך קריאה »

הנציג שלנו ביבשת השחורה

גדעון בכר, איש משרד החוץ המוכר מפעילותו בעמותת "תושבים משפיעים במודיעין", מונה לאחרונה לשגריר ישראל בקניה ומספר מדוע דווקא באפריקה אוהבים אותנו

המשך קריאה »

תסתדרו לבד

הורי הילדים בגן ברחוב אפרים גילו עם פתיחת השנה כי הגן אינו מצויד כראוי וכי הציוד שישנו ישן ולא תקין, ונאלצו לצאת למסע גיוס תרומות: "העירייה לא עשתה כלום". העירייה: כל הבעיות טופלו

המשך קריאה »