החלום של יונתן: 750 אלף שקל גוייסו

כתבי מודיעין News
קמפיין גיוס ההמונים לטובת הקמת בית לחיילים בודדים, אותו הגה סגן יונתן גוטין שנפל ב-7 באוקטובר, ננעל השבוע והחיפוש אחרי המיקום המתאים החל
צילום: פרטי

קמפיין גיוס ההמונים של הוריו של סגן יונן גוטין, שנפל ב-7 באוקטובר, לטובת הקמת בית לחיילים בודדים במודיעין אותו תכנן במהלך לימודיו בתיכון עירוני ד' בעיר, ננעל השבוע כאשר היעד כמעט הושג עם גיוסם של למעלה מ-750 אלף שקל.

קבוצת פעילי הקמפיין כתבו השבוע אלה ואלכס גוטין: "היום זה בדיוק שבועיים מהיום שבו יצאנו לקמפיין. יצאנו לגייס כסף כדי להקים את הפרויקט, שאנחנו מאמינים בכל ליבנו שיונתן היה גאה בו. שאנחנו מאמינים שיכול לתת הרבה לאחרים. יונתן הגה ותכנן, ועכשיו זה פרויקט חיינו".

עוד כתבו ההורים כי "לאבד את יונתן זה עדיין בלתי אפשרי ובלתי נתפס, אבל חשוב לנו שתדעו שבמסע הזה, מהרגע הראשון, הרגשנו עטופים באנשים מופלאים עם יכולת נתינה ומסירות אין סופית. הייתם כולכם הרוח תחת כנפינו במסע הזה, מי שנתנו לנו את הכוח להמשיך, ובעיקר מי שנתנו לנו את הכוח להאמין שהכל אפשרי. פנינו עכשיו למשימה המרכזית וכבר התחלנו בחיפוש אחר הבית המתאים".

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »