לרקוד בלי לצאת מהעיר

עדן משה לוין
2037-03-31 04:15:00
2037-03-31 04:15:00

בעוד כחודש תתחדש מודיעין במגה-בר הראשון שלה עם פתיחתו במרכז עינב של ה-"גאגא", שיוכל לארח 2,000 בליינים בארבעה מתחמים שונים עם שבעה ברים, בהשקעה של כשלושה מיליון שקל

(צילום אילוסטרציה: unsplash)

עולם חיי הלילה של מודיעין מאז ומתמיד היה אחת מנקודות החולשה של העיר, כאשר הצעירים שרצו לבלות, ובעיקר לרקוד, נאלצו לנדוד אל המועדונים והברים מחוץ לעיר.

כעת נראה כי תמונת המצב עתידה להשתנות בעוד חודש, עם פתיחתו במרכז עינב של "גאגא – היכל הבילוי של מודיעין". בעלי המקום, שיתפרס על פני שטח של כ-1,000 מ"ר ויוכל להכיל כאלפיים חוגגים, מעדיפים שלא לקרוא למקום בשם "מועדון", אולם מספרים כי בהקמת המקום הושקעו למעלה משלושה מיליון שקל, כאשר הכניסה ל"גאגא" תוגבל לגילאי 18 ומעלה.

מי שעומד מאחורי המיזם הוא אילן גוהרי, בן 48 תושב הדרום, בו הוא מחזיק מקומות בילוי נוספים, שמספר: "כבר בשנת 2010 אמרנו 'בוא נפתח מקום במודיעין'. היה לנו מקום בבאר שבע עם אותו שם, אבל בשנים האלו עוד לא הייתה הצדקה לפתוח גם במודיעין. התייעצנו עם תושבים וחבר'ה צעירים פה, שאמרו שהם מבלים מחוץ לעיר, במרכז ובדרום. עשינו את החשבונות שלנו והבנו שזה עוד לא הזמן לפתוח".

אז מה השתנה עכשיו?

"בשנת 2019 החבר'ה מסביב אמרו לי 'אילן, חייבים פה מקום לבלות'. אז אמרתי 'אם חייבים, אני בפנים'. אני מאמין בעיר, מאמין בתושבים, חי פה הרבה ביום-יום. קישרו אותנו עם אלעד שמעונוביץ', שאמר לי 'אילן, מה שחסר לנו זה מקום כזה. אני לא רוצה שהחבר'ה שמשתחררים יהיו פה שנה-שנתיים ואז יעזבו כי אין להם איפה לבלות. לא רוצה שיחשבו שזו עיר שינה'. ומאז אנחנו יד ביד עד עכשיו".

כאמור, בעוד כחודש ייפתח המקום לבלייני העיר, כשהוא עתיד לארח גם הופעות חיות. בימים אלו עסוקים גוהרי ועובדיו מסביב לשעון כדי להגיע מוכנים לדדליין, כשהם מספרים על השקעה גדולה במיוחד ומערכות ההגברה והתאורה, בתקווה להפוך למקום הבילוי המרכזי בעיר.

עוד מספר גוהרי כי המקום עצמו יחולק לארבעה מתחמים, כדי לאפשר סביבה נוחה לכל שכבת גיל: מתחם לבני 18-22, מתחם לבני 22-30, מתחם לבני 30 ומעלה ובנוסף מתחם VIP, שישמש לימי הולדת ומסיבות שחרור. במקום יוצבו 7 ברים, ואחד נוסף מתוכנן להיפתח בעתיד.  "השקענו המון מחשבה בתכנון, כדי שייצא הכי טוב שאפשר", מספר גוהרי. "התכנית היא לקחת יום מנוחה בשבוע, ובכל השאר לעבוד. בשלב הראשוני נתחיל בחמישי, שישי ומוצ"ש. במוצאי שבת ובשלישי יש תכנון להרים הופעות של זמרים ועוד. ההשקעה שלנו היא ברמה שתאפשר לנו להביא לכאן אומנים ברמה הכי גבוהה. יש פה אקוסטיקה טובה, הגברה טובה ותאורה שהשקענו עליהן סכומי עתק".

בשיחה עם גוהרי הוא מספר כי בימים אלו כבר היינו אמורים לרקוד ב"גאגא", אבל לקורונה היו תכניות משלה: "המגפה עצרה אותנו קצת. ישבנו עם האחראי לעשות הסכם חדש בגלל הקורונה, אבל לא ויתרנו והלכנו על זה. אנשים אמרו לי שאני משוגע שאני פותח בתקופה הזו, 'עסקים נסגרים ואתה פותח?'. אמרתי 'כן, למה לא? הקורונה בסוף תיגמר, העסקים ימשיכו".

לסיכום מסביר גוהרי כי קהל היעד העיקרי הוא תושבי מודיעין והסביבה, כאשר קהלים נוספים שיגיעו מחוץ לעיר יהוו בונוס.

עוד בימים אלו נודע כי מודיעין צפויה להתחדש במקום בילוי נוסף – הבר "פטריקס", שצפוי להיפתח במע"ר בעוד כחמישה חודשים. הבר הוא חלק מרשת פאבים איריים, המחזיקה סניפים בת"א, ראשל"צ, חיפה, אשקלון וערים נוספות. כמיטב המסורת בפאבים איריים, גם כאן, מלבד עשרות סוגי הבירות ותפריט עשיר, יוקרנו במקום אירועי ספורט ויתקיימו הופעות חיות, כמו גם ערבי קונספט וערבים סגורים לקבוצות וחברות.

כתבות נוספות

חוסר עניין

כך נראית מדינה שמנוהלת ככנופיה הפועלת על פי חוקים של משפחות פשע, ואת התוצאה אנחנו הנתינים צריכים לשאת ולחשוש לחיי היקרים לנו

המסע בעקבותיה

אופירה אוריאל ממודיעין, אשת חינוך ואמנית, יצאה למסע אישי, רגשי ואמנותי בעקבות כתביה של אתי הילסום, צעירה יהודיה שנרצחה בשואה והותירה אחריה יומנים המתארים מסע רוחני בצל זוועות התקופה

המספר הנוסף

קבוצת הכדורסל המאוחדת שבה מפגרת המלחמה עם ניצחון מפתיע במיוחד מול השואפת לעלייה, עירוני מודיעין ממשיכה לצלוע אבל צברה עוד נקודה חשובה, ויואב ויטלם ממשיך להוביל קבוצה בליגת העל

חוסר עניין

כך נראית מדינה שמנוהלת ככנופיה הפועלת על פי חוקים של משפחות פשע, ואת התוצאה אנחנו הנתינים צריכים לשאת ולחשוש לחיי היקרים לנו

המשך קריאה »

המסע בעקבותיה

אופירה אוריאל ממודיעין, אשת חינוך ואמנית, יצאה למסע אישי, רגשי ואמנותי בעקבות כתביה של אתי הילסום, צעירה יהודיה שנרצחה בשואה והותירה אחריה יומנים המתארים מסע רוחני בצל זוועות התקופה

המשך קריאה »

המספר הנוסף

קבוצת הכדורסל המאוחדת שבה מפגרת המלחמה עם ניצחון מפתיע במיוחד מול השואפת לעלייה, עירוני מודיעין ממשיכה לצלוע אבל צברה עוד נקודה חשובה, ויואב ויטלם ממשיך להוביל קבוצה בליגת העל

המשך קריאה »