"מה אני צריך עכשיו שלט נגד ביבי?"

יהודה גולן
2017-12-20 00:00:00
2017-12-20 00:00:00

לדברי אנשי מפלגת העבודה במודיעין – זה מה שקרא לעברם יו"ר הסניף אילן בן סעדון באירוע מפלגתי שאליו הזמין גם אנשי ליכוד • בן סעדון: "לא מדובר בתוכן השלטים אלא בכך שהוצבו שלא בתיאום איתי"

טקס הדלקת נרות חגיגי שקיים הסניף המקומי של מפלגת העבודה השתבש לעיני חברי הכנסת שהזמינו לכאן מזכ"ל המפלגה ותושב העיר ערן חרמוני, ויו"ר הסניף אילן בן סעדון. חברי הכנסת של העבודה שהגיעו לכאן ביום שלישי הם קסניה סבטלובה, איציק שמולי, עמיר פרץ ועומר ברלב. גם הם צפו בעימות מוזר שפרץ בין פעילי המפלגה ליו"ר הסניף בן סעדון – על רקע שלטים שהביאו למקום.

ככל הידוע, לטקס הזמין בן סעדון גם פעילי ליכוד. כאשר הבחין כי אנשי מפלגתו הביאו למקום שלטים ברוח ההפגנות האחרונות נגד הממשלה – כעס והורה להם להסירם. יש לציין כי בן סעדון עצמו השתתף באירוע כזה במוצאי שבת בצומת שילת.

מספר גלעד ביהרי, חבר הסניף: "כשבן סעדון התקרב לשלט שאחזתי הוא רצה לקחת אותו אבל אני הרמתי את השלט גבוה ומנעתי ממנו להגיע אליו. אני לא יודע על מה בן סעדון כעס. הרי מדובר באירוע של מפלגת העבודה. מה הבעיה שהבאנו שלטים שאנחנו מניפים בכל מוצאי שבת בהפגנה נגד השחיתות? הצבנו במקום דוכן ולא הפרענו בכלל לטקס הדלקת הנרות. כל האירוע התרחש בסוף טקס הדלקת הנרות. אילן יצא מהאולם וראה אותנו מחלקים פליירים הקוראים לחברים לבוא להפגנה. היה שם דוכן ועליו גם טופסי התפקדות למפלגה. מאד הופתעתי שראיתי אותו כועס ככה. לאחר התקרית מזכ"ל המפלגה ערן חרמוני דיבר איתנו והרגיע את הרוחות".

פעיל אחר שחילק פליירים אמר: "הוא הזמין חברי ליכוד לאירוע של המחנה הציוני. עוד לפני האירוע, כשקיבלנו את ההזמנות, התפתח ויכוח בקבוצת הוואטסאפ של המפלגה האם זה כנס מפלגתי או אישי של בן סעדון. הבנו שזה כנס מפלגתי ולכן אפילו הבאנו טופסי התפקדות למפלגה ופליירים".

ומה קרה באירוע?

"בן סעדון קרא לעברנו 'מה אני צריך עכשיו שלט נגד ביבי?'"

אילן בן סעדון מסר בתגובה: "השבוע סניף מפלגת העבודה במודיעין-מכבים רעות, בשיתוף עם סיעת אילן למודיעין, קיימנו אירוע הדלקת נרות חנוכה, אשר היה מפגן של אחדות וקירוב לבבות. הושקע באירוע מחשבה רבה. מפלגת העבודה ברשותי כמזכיר סניף מפלגת העבודה, הצליחנו לכנס רבנים מזרמים שונים, 8 חברי וחברות כנסת מהמחנה הציוני, אנשים מכול קצוות הקשת הפוליטית והחברתית והערב נחגג באווירת סובלנות ואהבה כראוי לערב חג המסמל את ניצחון האור על החושך. שמחתי לראות תושבות ותושבים רבים שמזדהים עם המסרים שלנו לסובלנות, אחדות העם וקבלת האחר, שהגיעו לחגוג ואני גאה בחבריי שעמלו רבות להצלחת האירוע. יחד עם אבי גבאי אני פועל לקרב קהלים חדשים למפלגה שמנסה להיכנס לדרך חדשה. לא ראיתי בעין יפה הצבת שילוט שלא בתיאום ואינו תואם את אווירת האירוע המאוד מכובד שהיה. אני נגד השחיתות ומקפיד לחזק את המפגינים מדי מוצ"ש. לא מדובר בתוכן השלטים אלא בעצם העובדה שהשלטים הוצבו שלא בתיאום איתי כמזכיר הסניף, בכוונה כדי לגרור פרובוקציה – שכתבה זו היא תוצר שלה".

כתבות נוספות

השלימו רצף

חברת מגה אור משילת רכשה קרקע נוספת בחדרה בצמוד למתחם מפעל אליאנס שרכשה לפני מספר חודשים, במטרה להקים את אחת מחוות השרתים הגדולות בארץ

בדלת צדדית

לא קרה מעולם שראש ממשלת ישראל הוכנס לבית הלבן בדלת אחורית, כאילו היה מצורע

הצד הכואב של להיות ישראלי

שנתיים לאחר נפילתו של אחיו, סמ"ר אריאל צים, סיים לאחרונה האח השכול יעקב את הלימודים בבצלאל עם סרט דוקומנטרי שיצר, העוסק בחיים שאחרי האובדן והתחושה של משפחת עולים מרוסיה עם הצטרפותה למעגל השכול

בטופ של אירופה

הג'ודאית אגם נוי ממודיעין סיימה את אליפות אירופה במקום ה-5, והבטיחה לעצמה השתתפות באליפות העולם עד גיל 17

השלימו רצף

חברת מגה אור משילת רכשה קרקע נוספת בחדרה בצמוד למתחם מפעל אליאנס שרכשה לפני מספר חודשים, במטרה להקים את אחת מחוות השרתים הגדולות בארץ

המשך קריאה »

הצד הכואב של להיות ישראלי

שנתיים לאחר נפילתו של אחיו, סמ"ר אריאל צים, סיים לאחרונה האח השכול יעקב את הלימודים בבצלאל עם סרט דוקומנטרי שיצר, העוסק בחיים שאחרי האובדן והתחושה של משפחת עולים מרוסיה עם הצטרפותה למעגל השכול

המשך קריאה »

בטופ של אירופה

הג'ודאית אגם נוי ממודיעין סיימה את אליפות אירופה במקום ה-5, והבטיחה לעצמה השתתפות באליפות העולם עד גיל 17

המשך קריאה »