החלו העבודות להקמת בית הדיור המוגן במע"ר

ערן קמינסקי
2035-07-16 02:16:00
2035-07-16 02:16:00

הפרויקט שיוקם מול תחנת הרכבת והקניון יכלול 250 יחידות דיור בעלות של 350 מיליון שקל

(בצילום: הדמיית בית הדיור המוגן באדיבות 'עד 120')

רשת בתי הדיור המוגן 'עד 120', מקבוצת 'הפניקס', מתחילה בימים אלה בהקמת המרכז החדש שלה במע"ר מודיעין. בית הדיור המוגן החדש, שיהיה הרביעי של הרשת, יבנה מול תחנת הרכבת 'מודיעין מרכז' והקניון.

על פי תוכנית המתאר, הפרויקט יכלול 250 יחידות דיור, כמו גם מחלקה סיעודית. לדברי הרשת הדירות יבנו בסטנדרט בנייה גבוה, ויכללו גם דירות גן, מחסנים וחניות פרטיות, חניה למבקרים, שטחים ציבוריים, מסעדה וקפטריה, בריכה, ספא וחדר כושר, מרפאה ומכון פיזיותרפיה, בית כנסת ועוד. עלות ההקמה צפויה להגיע ל-350 מיליון שקל.

מנכ"ל 'עד 120', אבי קלפה, מסר כי "מדובר בהרחבה משמעותית של פעילות הרשת בפריסה ארצית. פרויקט זה ייתן מענה לביקוש ההולך וגדל לדיור מוגן איכותי בסביבת העיר מודיעין ולאוכלוסיית הגיל השלישי ההולכת וגדלה בישראל. בית רביעי זה מצטרף לשלושת הבתים הקיימים בהוד השרון, ראשון לציון ותל אביב ולבית החמישי שעתיד לקום בקריית מוצקין שיכלול אף הוא 250 יחידות דיור, מחלקה סיעודית, דיור תומך ושטחי מסחר. בסה"כ בשני הפרוייקטים יחד יושקעו למעלה מ 700 מיליון שקל. עם סיום בנייתם של שני הפרויקטים  מספר יחידות הדיור של הרשת יגדל מ- 700 ל- 1200".

כתבות נוספות

קיץ בטוח מתחיל במקום בטוח

העירייה תחדש החל מסוף השבוע הקרוב את פעילות מתחם הנוער במע"ר, לצד המשך תגבור האכיפה באזורי הבילוי המרכזיים בעיר

"המורים מושפלים ומתביישים"

לאחר שתלמיד שהתפרע תקף שלושה עובדי הוראה בבית הספר משואת נריה בעיר, בהסתדרות המורים הורו על צעדים חריגים ומספרים על אובדן שליטה. בהנהגת ההורים העירונית קיימו ישיבת חירום וקוראים להתגייסות כלל-מערכתית

ואיזה מסכנים האוהדים

עירוני מודיעין התייצבה לשבוע גורלי, והשיגה רק נקודה אחת מתוך שש אפשריות, לאחר שהצליחה להפסיד אפילו לנועלת הטבלה

"המורים מושפלים ומתביישים"

לאחר שתלמיד שהתפרע תקף שלושה עובדי הוראה בבית הספר משואת נריה בעיר, בהסתדרות המורים הורו על צעדים חריגים ומספרים על אובדן שליטה. בהנהגת ההורים העירונית קיימו ישיבת חירום וקוראים להתגייסות כלל-מערכתית

המשך קריאה »