תקף את אשתו ושוחרר למעצר בית

כתבי מודיעין NEWS
בן 35 ממודיעין תקף את בת זוגו מספר פעמים, איים לרצוח אותה ואף ניסה לשבש הליכי משפט. למרות בקשת התביעה המשטרתית למעצר עד תום ההליכים, החליט בית המשפט לשחררו למעצר בית אצל אימו
צילום ארכיון: דוברות המשטרה

תושב מודיעין המואשם כי תקף את אשתו שוחרר לאחרונה למעצר בית, כך פרסם האתר פוסטה של העיתונאי אמיר זוהר. בית המשפט קיבל את בקשת עורכי דינו למרות התנגדות המשטרה.

הנאשם בן ה-35 נעצר בסוף חודש ספטמבר האחרון, וכתב האישום נגדו כולל עבירות של תקיפה הגורמת חבלה, איומים ושיבוש הליכי משפט. מכתב האישום עולה כי הגבר תקף את בת זוגו בנוכחות בנם הקטין, מספר פעמים, ואף איים לרצוח אותה. בנוסף, לאחר מעצרו ובנוכחות השוטרים, ביקש הנאשם מאימו, בשפה הרוסית, שתבקש מאשתו לבטל את התלונה שהגישה נגדו.

על פי הידיעה בפוסטה, לנאשם יש שלוש הרשעות, האחרונה שבהן לפני כמעט עשור, בעבירות סמים ורכוש. במהלך הדיון ציינה התובעת המשטרתית כי בשירות המבחן העריכו את רמת המסוכנות של הנאשם כגבוהה, וביקשה את הארכת מעצרו עד תום ההליכים, בין היתר בשל החשש כי ינסה לשבש הליכי משפט. עורכת הדין עדן זינו, שייצגה את הנאשם, ציינה מנגד כי למרות הערכת המסוכנות המליצו בשירות המבחן לשחרר אותו לחלופת מעצר, לאחר שהתרשמו כי הוא מעוניין להשתלב בהליך שיקומי. יש לציין כי אשתו של הנאשם חזרה בה מתלונתה וביקשה לבטלה.

כאמור, למרות בקשת התביעה המשטרתית קיבל השופט את בקשת הסניגורית, והחליט כי הנאשם ייצא למעצר בית אצל אימו. השופט, אבי וסטרמן, כתב: "לאור מערך הפיקוח האנושי הראוי, וכן הריחוק המשמעותי של מקום מעצר הבית ממקום מגוריה של המתלוננת, מצאתי כי יש בחלופה המוצעת כדי להוות מענה לסיכון הנשקף מהמשיב".

כתבות נוספות

אותו מקום, אבל חדש

מנהלי סניף לנדוור ברעות שנסגר השיקו כעת באותו מיקום מסעדה חדשה, בקונספט של ביסטרו ים-תיכוני לא כשר

כבוד לעיר גם מעבר לים

נבחרת הרובוטיקה של אורט עירוני ד' במודיעין זכתה בשני פרסים בתחרות הבינלאומית שנערכה השנה בקנדה

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המשך קריאה »

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

המשך קריאה »