סינוואר, אשתו ותיק בשווי עשרת אלפים דולר

כתבי מודיעין News
מנהיג חמאס שחוסל תועד נכנס עם בני משפחתו למנהרות ערב הטבח בשמחת תורה
צילום: דובר צה"ל

דובר צה"ל פרסם אמש (שבת) תיעוד ממנהרות חמאס ברצועת עזה בו נראים יחיא סינוואר ובני משפחתו שעות בודדות לפני פתיחת אירועי ה-7 באוקטובר. סינוואר ובני משפחתו תועדו נכנסים למנהרות ומצטיידים במזון ומוצרים נוספים לשהות ממושכת, כולל טלוויזיה, אולם את תשומת הלב תפס התיק שנשאה עימה רעייתו של מנהיג חמאס שחוסל בשבוע שעבר.

מדובר בתיק מדגם בירקין של חברת הרמס, בית האופנה הצרפתי, שעלותו מוערכת בלמעלה מעשרת אלפים דולר, שהמעוניינים לרכוש אותו נאלצים להצטרף לרשימת המתנה. גם דובר צה"ל בערבית התייחס לנושא וצייץ: "האם אשתו של סינוואר נכנסה איתו למנהרה ב-6 באוקטובר כשהיא נושאת תיק בירקין שעלותו נאמדת בכ-32 אלף דולר?! בעוד שלתושבי עזה אין מספיק כסף למחסה או מצרכים בסיסיים, אנו רואים דוגמאות רבות לאהבתם המיוחדת של יחיא סינוואר ואשתו לכסף".

כתבות נוספות

SCOOP מגיעה למודיעין

רשת ההנעלה המונה כ-70 סניפים תשיק בקרוב סניף ראשון במודיעין, במתחם ישפרו סנטר במרכז עינב

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

אלוהים שלי

האלוהים שלי הוא זה של הציונות הדתית המשרתת וגם שומרת על יהדותה בזקיפות קומה

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

המשך קריאה »