מח"ש תחקור את השוטר שתועד אומר למפגין: "אאנוס את אימא שלך"

כתבי מודיעין News
בעקבות האירוע אתמול בהפגנה בירושלים נמסר הבוקר מהמשטרה כי "התנהלות השוטר במקום אינה עומדת בקנה אחד עם נורמות השיח וההתנהלות המצופות מכל שוטר"
צילום: רשתות חברתיות

לאחר ליל הפגנות סוער בירושלים ובתל אביב הודיעה הבוקר המחלקה לחקירות שוטרים כי תפתח בבדיקת האירוע בו תועד שוטר אומר למפגין כי "אאנוס את אימא שלך". האירוע התרחש בעת מעצרו של אחד המפגינים, ששוחרר במהלך הלילה, ובמשטרה טענו כי הוא נעצר בחשד שהפר את הסדר הציבורי.

עם זאת, בדוברות המשטרה מסרו הבוקר כי "התנהלות השוטר במקום אינה עומדת בקנה אחד עם נורמות השיח וההתנהלות המצופות מכל שוטר, גם במצבים סוערים מעין אלו, ולכן היא תיבדק ותטופל בהתאם".

עוד במהלך הלילה טענה חברת הכנסת נעמה לזימי כי הותקפה בידי השוטרים במהלך ההפגנה בתל אביב, ולא בפעם הראשונה. בתיעוד האירוע נראים השוטרים דוחפים את לזימי, ובמשטרה טענו כי "בניגוד לטענותיה בנוגע לכך שלכאורה נפגעה משוטרים, ובכדי למנוע הטעיית הציבור והכפשת השוטרים לשווא, נבהיר כי בפועל חברת הכנסת מנצלת את חסינותה על מנת להפריע לשוטרים לבצע את משימתם".

כתבות נוספות

על 'טריקינג' כבר שמעתם?

שני צעירים שגדלו בעיר פתחו לאחרונה את מכון רייז במע"ר, אולם אימונים לענף ספורט המשלב בין אמנויות לחימה לאקרובטיקה

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

המשך קריאה »