המחיר הכואב ששילם תיכון מו"ר

כתבי מודיעין News
סמל עמית רגב שנפל השבוע הוא בוגר בית הספר ברעות השמיני שנפל מאז פרוץ המלחמה, לאחר נפילתם של לירן אלמוסנינו, שירה שוחט, איתן קרלסברון, אופיר ברקוביץ, גל מישאלוף, איתי פרי ועדן נימרי

בית הספר העל-יסודי מו"ר במודיעין רשם השבוע פרק נוסף וכואב במיוחד בשרשרת הטרגדיות שחווה במלחמת "חרבות ברזל", עם נפילתו של סמל עמית רגב בתקרית ברצועת עזה.

עבור תיכון מו"ר מדובר בבוגר בית הספר השמיני במספר שנפל במלחמה, לאחר נפילתם של לירן אלמוסנינו, שירה שוחט, איתן קרלסברון, אופיר ברקוביץ, גל מישאלוף, איתי פרי ועדן נימרי.

בבית העלמין במודיעין ספד השבוע לרגב מחנכו בתיכון מו"ר, שאמר: "מאתמול התמונה שלך מחייך כבשה את הרשת. חיוך אופייני, שמח, מבוייש, צנוע. כך אני מכיר אותך, כך זוכר אותך וכך אוהב אותך. תמיד היית שקט וצנוע. שקט שנבע בפנים. הלילה באת אליי בחלום. רק ישבנו והסתכלנו בעיניים. התעוררתי ונרדמתי שוב, כדי להיות איתך עוד קצת. תמיד תהיה בלבבות שלנו. עמית, תמשיך לחייך. אני אוהב אותך".

כתבות נוספות

SCOOP מגיעה למודיעין

רשת ההנעלה המונה כ-70 סניפים תשיק בקרוב סניף ראשון במודיעין, במתחם ישפרו סנטר במרכז עינב

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

אלוהים שלי

האלוהים שלי הוא זה של הציונות הדתית המשרתת וגם שומרת על יהדותה בזקיפות קומה

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

המשך קריאה »