גרטה טונברג תגורש מהארץ

כתבי מודיעין News
לוחמי הקומנדו הימים השתלטו הלילה על ספינת הפעילים הפרו-פלסטינים שעשתה דרכה לחופי עזה
צילום: דוברות משרד החוץ

לוחמי הקומנדו הימי השתלטו לפנות בוקר (שני) על הספינה בה שטו לכיוון עזה פעילים פרו-פלסטינים, בהם גם פעילת האקלים השבדית גרטה טונברג.

במשרד החוץ, שכינה הלילה את הספינה בה שטו "יאכטת הסלפי", הודיעו כי ספינות חיל הים כרזו לפעילים להתרחק מחופי עזה, ולאחר שלא נענו לקריאה השתלטו עליה לוחמי הקומנדו הימי ללא עימותים.

עוד נמסר כי פעילי המשט לא נפגעו במהלך ההשתלטות, וכי הספינה נגררת כעת לחופי ישראל כאשר הפעילים צפויים להיות מגורשים מהארץ. כמו כן, במשרד החוץ פרסמו תיעוד בו נראים חיילי צה"ל מחלקים לפעילים מזון ושתייה.

כמו כן, הבוקר נמסר כי שר הביטחון ישראל כ"ץ הורה להקרין לפעילים את "סרטון הזוועות" מאירועי ה-7 באוקטובר, זאת מאחר ו"ראוי שגרטה האנטישמית וחבריה תומכי החמאס יראו בדיוק מיהו ארגון הטרור חמאס שבו באו לתמוך ולמענו הם פועלים, מה מעשי הזוועה שביצעו בנשים, זקנים וילדים ומול מי ישראל נלחמת להגנתה".

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »