אם החייל החטוף: "מנחם לראות אותו"

כתבי מודיעין News
לאחר פרסום הסרטון של החייל החטוף עידן אלכסנדר, שוחח עם אימו ראש הממשלה
צילום מסך: ערוץ 12

לאחר שחמאס פרסמו במהלך השבת סרטון של החייל החטוף עידן אלכסנדר, הגיבו אמש אימו יעל ואמרה כי "רעדתי כל הסרט. אני לא קולטת. אני רוצה לראות את זה עוד פעם ועוד פעם. שמחתי שסוף-סוף רואים את עידן אחרי 421 יום. זה נתן לי נחמה רגע לראות אותו. הוא דיבר בקול חזק. ברגעי המשבר שלו בכינו איתו, אבל זה אות חיים".

עוד הוסיפה האם, שסיפרה גם על השיחה שערך עמה ראש הממשלה בנימין נתניהו לאחר פרסום הסרטון, כי "זו הייתה שיחה טובה עם הרבה אמפתיה וחיבוק. פשוט הרגשתי שזה הזמן להגיד לו שאנחנו נותנים לו. אנחנו מאמינים לו ונותנים לו את החוזק והעוצמה לפעול ולהביא עסקה".

לסיכום אמרה יעל אלכסנדר: "אני מצפה שעכשיו כולם יתחילו לפעול ולהזיז את כל מנופי הלחץ האפשריים על מנת להביא לעסקה. זה 421 יום יותר מדי להיות בשבי חמאס. היום הייתה לנו עדות שהם בחיים וכל הדברים השקריים שרצו לא נכונים. יש כמו עידן רבים שמחכים לחזור הביתה, לחזור להורים, לילדים שלהם, והם צריכים לחזור כבר".

כתבות נוספות

המדען הצעיר של מודיעין

אייל זקש, תלמיד בתיכון עירוני א' בעיר, זכה לאחרונה במקום ה-1 בתחרות היוקרתית "מדענים ומפתחים צעירים בישראל"

"החלפנים הצדיקים" נעצרו

שלושה תושבי מודיעין עילית חשודים בקבלת דבר במרמה, הלבנת הון ועבירות מס, לאחר שבמהלך החקירה התבסס החשד כי ניהלו שירותים פיננסיים ללא רישיון

סוף המסע

בן שהר, החלוץ שגדל במודיעין והגיע לאירופה עוד כנער, הודיע הבוקר רשמית על פרישה

משדרגים את עמק איילון

העירייה החלה הבוקר בביצוע עבודות תשתית ברחוב המרכזי, שיימשכו כשלושה שבועות ויכללו סגירת מקטעים שונים ושינויים בהסדרי התנועה

"החלפנים הצדיקים" נעצרו

שלושה תושבי מודיעין עילית חשודים בקבלת דבר במרמה, הלבנת הון ועבירות מס, לאחר שבמהלך החקירה התבסס החשד כי ניהלו שירותים פיננסיים ללא רישיון

המשך קריאה »

סוף המסע

בן שהר, החלוץ שגדל במודיעין והגיע לאירופה עוד כנער, הודיע הבוקר רשמית על פרישה

המשך קריאה »