הקהילה שלהם

כתבי מודיעין NEWS
השבוע יצאה לדרך קהילה חדשה בעיר, המיועדת לחולי פרקינסון ובני משפחתם
צילום: דוברות העירייה

בשבוע שעבר התקיים בעיר מפגש הפתיחה של קהילת חולי הפרקינסון במודיעין, בו השתתפו 45 חולים ובני משפחותיהם.

מטרת הקהילה החדשה היא ליצור תחושת שותפות למסע, לתמוך אחד בשני ולקבל מידע חיוני להתמודדות עם המחלה. המפגש התקיים במרכז האלה בהנחיית גילה גלטר, יו"ר הקהילה, תושבת העיר וחולת פרקינסון, שלקחה על עצמה את הקמת הקהילה וארגון המפגשים. באירוע השתתף אייל לוי, מנכ"ל עמותת פרקינסון בישראל, שסיפר על פעילות העמותה ואיחל הצלחה לקהילה המתגבשת.

קהילת חולי הפרקינסון תשמש בית חם ותיפגש באופן קבוע תוך דאגה להיכרות בין כל חבריה, כך שיוכלו ליצור קשרים בינאישיים וחבריים, בנוסף למפגשי העשרה וידע רלוונטי עבורם. הקהילה תלווה על ידי מחלקת הבריאות בעירייה. ליצירת קשר ניתן לפנות ישירות לגילה גלטר בטלפון: 054-2192195.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים בשכונת נופים, לאחר שעבודתו של אחד המורים הופסקה בעקבות מקרה בו הפעיל כוח פיזי על

המשך קריאה »