קרם טופי ובננות מקורמלות

המתכון באדיבות BBB בורגוס בורגר בר , צלם אסף לוי
2014-02-18 11:28:50
2014-02-18 11:28:50

מרכיבים:

2 עלי מיפלי

120 גרם בננה פרוסה דק

120 גר' קרם טופי

6 גר' סוכר חום

אופן ההכנה:

מסדרים על בצק מילפיי אחד את קרם הטופי, כך שהוא שהפאות שלו ישרות. במקביל על החתיכה השנייה של בצק המילפיי פורסים את הבננות בצורה מדורגת ומסודרתמפזרים סוכר ושורפים בעזרת ברנר, מניחים את החלק עם הבננות מעל הקרם טופי, בצלחת 32 עמוקה מקשטים בעזרת  סילאן במרכז תפרחת נענע לקישוט מניחים את הקינוח מעל מקשטים באבקת סוכר.

להכנת הרוטב:

קרם טופי

500 גר' שמנת מתוקה

40 גר' סוכר

100 גר' רוטב טופי

אופן ההכנה:

בקערת ערבוב יש לטרוף את השמנת והסוכר עד להקצפה חזקהכאשר הקצפת מוכנה מוסיפים את רוטב הטופי  על דפנות הקערה ומקפלים אותו פנימה כך שהקצפת לא תיפול. מאחסנים בקירור.

 

 

 

 

 

 

כתבות נוספות

עשה זאת בעצמך

השבוע במדור: מתכון ללאבנה טבעונית קלה להכנה, ועוגיות גרנולה עם טעם של בית

הדרך עוד ארוכה. מאוד ארוכה

לאחר ההכרזה על אישור התוכנית להרחבת כביש 443 ארגוני הסביבה כבר מתנגדים, ומחזיק תיק התחבורה מעריך שהעבודות יחלו רק בעוד כשנתיים

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

המשך קריאה »