עוגת גבינה "פירורים" טבעונית

מאיר רוזנברג, השף של מלון רימונים גלי כנרת
2014-05-14 12:40:52
2014-05-14 12:40:52

חומרים למלית

500 גרם ממרח טופו

250 סמ"ק קרם קוקוס

250 סמ"ק שמנת צמחית מתוקה

2 חבילות פודינג ווניל

3 כפות סוכר

1 כף גרידת לימון

חומרים לפירורים

1 כוס קמח

2 כפות אגוזים טחונים

2 כפות סוכר חום

60 סמ"ק שמן

זה רק נראה כמו גבינה. עוגה לטבעונים (צילום יח"צ)

אופן הכנה

1. מערבבים היטיב את כול חומרי המלית, עד לקבלת מרקם אחיד.

2. מערבבים את חומרי הפירורים עד לקבלת בצק אחיד.

3. מחלקים את הבצק. 2/3 מהבצק משטחים בתבנית עגולה.

4. את הבצק אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ- 10 דקות ולאחר מקררים אותו.

5. את השליש הנותר אופים במקביל ולאחר שהוא מתקרר, מפוררים את הבצק ביד או בעזרת בלנדר.

6. את מלית בוזקים מעל תחתית הבצק ועל המלית מפזרים את פירורי הבצק

7. מכניסים למקרר לפחות ל – 5 שעות או שעה למקפיא.

כתבות נוספות

לכלכו – ונקנסו

השיטור העירוני תפס בשבוע האחרון שלושה נהגי משאיות שהשליכו פסולת בניין במרחב הציבורי וספגו קנסות בסך 6,000 שקל. אחת המשאיות ביצעה שבע עבירות דומות בחודש האחרון

שמרו על יציבות

דירוג הרשויות היציבות ביותר פיננסית חושף כי עיריית מודיעין שמרה על מיקומה מהשנה שעברה – המקום ה-7 בארץ. ביבס: "מעיד על עבודה מקצועית של הנהלת העיר"

לכלכו – ונקנסו

השיטור העירוני תפס בשבוע האחרון שלושה נהגי משאיות שהשליכו פסולת בניין במרחב הציבורי וספגו קנסות בסך 6,000 שקל. אחת המשאיות ביצעה שבע עבירות דומות בחודש האחרון

המשך קריאה »

שמרו על יציבות

דירוג הרשויות היציבות ביותר פיננסית חושף כי עיריית מודיעין שמרה על מיקומה מהשנה שעברה – המקום ה-7 בארץ. ביבס: "מעיד על עבודה מקצועית של הנהלת העיר"

המשך קריאה »