16 דקות בלבד חלפו מאז פתיחת מכירת הכרטיסים למופעי האיחוד של "הכבש השישה עשר" עד שאזלו כרטיסים, ובהפקה הודיעו הבוקר כי היום אחר הצהריים יוכרזו מועדים להופעות נוספות.
קרוב ל-50 שנים לאחר השקת האלבום המיתולוגי הודיעו ארבעת הזמרים שהשתתפו בו – יהודית רביץ, דיויד ברוזה, גידי גוב ויוני רכטר – כי יקיימו מופע משותף בהיכל התרבות בתל אביב בסוף ינואר, כאשר המחירים ינועו בין 229-400 שקל.
עוד נמסר הבוקר כי במופע תשולב הקלטת קולו של יונתן גפן, יוצר האלבום המקורי שהלך לעולמו לפני כשנה וחצי. ממשתתפי המופע נמסר: "יהונתן היה משורר ילדים נצחי שהצליח לטשטש את הגבולות בין עולם הילדים למבוגרים. ככל שאנחנו מתקדמים בתהליך החזרות, אנחנו מבינים עד כמה הטקסטים שלו משמעותיים, איכותיים ושורדים את הזמן שעבר מאז שנכתבו. הופתענו מהעוצמה שבה התקבלה הידיעה על עצם קיום המופע, ומצפים מאוד לפגוש את הקהל".