בערוץ 14 קראו להרג החטופים

כתבי מודיעין News
ינון מגל ריאיין צופה בקהל "הפטריוטים" שאמר שיש להשמיד את כל הנמצאים ברצועת עזה, והסתפק בתגובה "זה קשה"
צילום מסך: ערוץ 14

התוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 מרבה לספק אמירות שנויות במחלוקת, אולם אתמול (ראשון) זה הגיע לרמה בלתי נתפסת.

במהלך התוכנית הפנה המגיש ינון מגל את המיקרופון לאחד היושבים בקהל, שאמר בשידור חי כי "צריך להרוג את כולם בעזה, גם אם החטופים שלנו ימותו". בהמשך חזר המרואיין ואמר "שימותו כולם, החטופים וגם את האזרחים שלהם". מגל מצידו הגיב ב"להשמיד את כולם", ולאחר שהצופה חזר על דבריו בפעם השלישית אמר מגל "זה קשה, זה קשה".

נתוני הרייטינג של התוכנית הפופולרית, כמו בכלל תכני הערוץ, נמצאים בחודשים האחרונים במגמת ירידה עקבית שמסתכמת עד כה ב-20%.

כתבות נוספות

SCOOP מגיעה למודיעין

רשת ההנעלה המונה כ-70 סניפים תשיק בקרוב סניף ראשון במודיעין, במתחם ישפרו סנטר במרכז עינב

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

אלוהים שלי

האלוהים שלי הוא זה של הציונות הדתית המשרתת וגם שומרת על יהדותה בזקיפות קומה

המספר הנוסף

קבוצת הנערים של עוצמה מודיעין חגגה אליפות מפתיעה, יאיר טובול בן ה-19 הפך לסגן אלוף ישראל ברכיבה, גילי שריר שוב קרעה את הצולבת וספורטאי העיר מתכוננים למכביה

המשך קריאה »