חומרים
300 גרם פילה בקר מיושן
1 כוס מיץ רימונים טבעי
0.5 כוס ליקר גרנדין
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף חומץ הדרים
0.3 כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
20 גרם בצל עירית חתוך באורך 3 ס"מ
1/2 כוס גרגרי רימונים
1/2 כוס חמוציות
אופן הכנה
1.פורסים את הפילה לפרוסות דקות מאוד.
2.מרתיחים ומרכזים את מיץ הרימונים עם ליקר הגרנדין חומץ בלסמי וחומץ הדרים עד למחצית הכמות ומקררים את הנוזל.
3.יוצקים על פרוסות הפילה 15 דקות לפני ההגשה מעט שמן זית ואת תרכיז הרימונים, מלח והפלפל ומקשטים עם רצועות עירית, חמוציות וגרגרי רימונים.
המתכון באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון גלי כנרת, צילום יגאל לוי