קרפ סלמון ועירית חגיגי

באדיבות הקונדיטורית אסנת רוט מבונז'ור
2014-05-28 11:36:44
2014-05-28 11:36:44

מתכון לקרפים:

2 כוסות קמח

2 כוסות מים או חלב

4 ביצים

1 כף שמן

קורט מלח

1 כף שטוחה סוכר

מערבבים את כל הנוזלים, מוסיפים את כל החומרים היבשים תוך כדי ערבוב (במידה ונוצרים גושים, ניתן לסננן במסננת), מכינים את הקרפים על מחבת.

למילוי:

גבינת שמנת 30%

1 חבילת עירית

סלמון

מלח, פלפל.

 

לוקחים קרפ, מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת, מסדרים עירית מעל (גבעול שלם) וחתיכות סלמון, מתבלים. מגלגלים את הקרפ לרולדה ומכניסים למקרר לשעה לייצוב. מוציאים מהמקרר, פורסים לפרוסות ברוחב של כ- 2.5 ס"מ ומשפדים על גבי שיפוד.

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »