רכיבים:
4 בצלים
10 שוקי עוף
רבע כוס שמן לטיגון
10 משמשים יבשים, ללא חרצן
15שזיפים יבשים, ללא חרצן
רבע כוס חמוציות
רבע כוס צימוקים שחורים גדולים
2כפות סילאן
1 כף סוכר חום
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 כף שטוחה קינמון
כ-2 כוסות מים
עוף עם פירות יבשים נוסח פדריק
אופן ההכנה:
לחתוך את הבצל לפלחים ולטגן בסיר עמוק.
להוסיף את שוקי העוף, ולטגן קלות.
להוסיף את שאר רכיבי המתכון.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל כשעה וחצי .
מדי פעם מומלץ לנער את הסיר בעדינות.
אין לערבב במהלך הבישול.