לגור ביער, ב-5 מיליון שקל

כתבי מודיעין NEWS
קבוצת תצפית נדל"ן הבונה פרויקט במושב מבוא מודיעים מדווחת על עסקת מכירה של דירת גן בת 6 חדרים ב-5 מיליון שקל, כחצי מיליון שקל יותר מעסקה דומה שנערכה לפני מספר חודשים
צילום הדמיה: 3division

קבוצת תצפית נדל"ן, הבונה פרויקט במושב מבוא מודיעים הסמוך למודיעין, מדווחת על עסקת מכירה של דירת גן בסכום של 5 מיליון שקל. על פי החברה, מדובר במחיר גבוה בכחצי מיליון שקל ביחס לעסקאות שבוצעו בפרויקט לפני מספר חודשים.

כזכור, לפני ארבע שנים וחצי נפגע מושב מבוא מודיעים באופן קשה ביותר בשריפת הענק ביער בן שמן, כאשר מרבית הבתים במושב נשרפו כליל. לפני שלוש שנים החל שיקום המושב, עם הקמת שכונת קראווילות לתושבים, ולאחר מכן יצאו לדרך מכרזי הקרקעות לפרויקטים חדשים במושב, ביניהם גם הפרויקט של תצפית נדל"ן.

הדירה שנמכרה כעת היא דירת גן בת 6 חדרים בשטח של 150 מ"ר, עם גינה בשטח של כ-90 מ"ר, ומהחברה נמסר כי עד כה נמכרו בפרויקט 10 יחידות דיור. במסגרת הפרויקט נבנות 52 יחידות דיור ב-134 מגרשים, כאשר 32 מהיחידות הן צמודי קרקע ו-20 דירות גן/גג. החברה בונה בפרויקט דירות גג-דופלקס בנות 5 חדרים בשטח של 153 מ"ר, עם מרפסת בשטח של 51 מ"ר, וצמודי קרקע בני 5 חדרים בשטח של 149-153 מ"ר, עם מרפסת בשטח של 47 מ"ר וגינה בשטח של עד  72 מ"ר, במחירים של החל מ-4.9 מיליון שקל. כמו כן, בשלב ב' של הפרויקט יימכרו גם דירות גן בנות 6 חדרים בשטח של 147 מ"ר, עם גינה בשטח של כ-95 מ"ר, כאשר כל יחידות הדיור יכללו מחסן ושתי חניות.

נתי כרמי, המשנה למנכ"ל קבוצת תצפית נדל"ן, אמר: "אנו רואים בעסקה הנוכחית מסר של המשכיות והמשך פעילות של ענף הנדל"ן הישראלי. למרות המלחמה, אנו נפגשים עם המון מתעניינים בפרויקט במבוא מודיעים, ומקבלים הרבה פניות מקהילות שלמות מחו"ל שרוצות לעבור לגור בישראל. זו הפגנת כוח משמעותית של עם ישראל. יש קווי דמיון רבים בין שיקום יישוב מבוא מודיעים שנשרף כמעט כליל, לבין שיקום העוטף שנידרש אליו אחרי המלחמה, ובהחלט ניתן ללמוד מהניסיון".

קבוצת תצפית נדל"ן עוסקת ביזמות ואחזקת נדל"ן למגורים, מסחר ולוגיסטיקה. הקבוצה מחזיקה בנכסים מניבים בישראל ומקדמת הקמת מתחם ענק של 70 אלף מ"ר בכניסה ליישוב אלפי מנשה. בתחום המגורים תצפית מקדמת פרויקטים רבים בזיכרון יעקב, אלעד, ירושלים, חולון, פתח תקווה, נשר, איתמר, נווה צוף ופרויקטי התחדשות עירונית רבים במרכז ובצפון הארץ.

 

 

כתבות נוספות

אותו מקום, אבל חדש

מנהלי סניף לנדוור ברעות שנסגר השיקו כעת באותו מיקום מסעדה חדשה, בקונספט של ביסטרו ים-תיכוני לא כשר

כבוד לעיר גם מעבר לים

נבחרת הרובוטיקה של אורט עירוני ד' במודיעין זכתה בשני פרסים בתחרות הבינלאומית שנערכה השנה בקנדה

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המשך קריאה »

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

המשך קריאה »