המשטרה הפסיקה מסיבה רועשת של בני נוער שהתקיימה בגינה ציבורית ברחוב נחל געתון בעיר. לאחר עימות עם שוטרים נעצרו שני צעירים ממודיעין
מסיבה המונית שהתקיימה אמש בגינה ציבורית ברחוב נחל געתון בעיר, הסתיימה בשני עצורים תושבי העיר ועוד צעירה שעוכבה לחקירה במשטרה. השוטרים הגיעו אל הגינה הציבורית, לאחר שהתקבלו מספר שיחות טלפון מתושבים שהתלוננו על רעש בלתי נסבל.
בהגיעם לזירה הבחינו השוטרים בעשרות בני נוער שעורכים במקום מסיבה, הם ביקשו מהם לשמור על השקט ולהפסיק את הרעש והמטרד ממנו סובלים השכנים.
לאחר שהשוטרים עזבו את המקום המשיכו הנערים בשלהם וחזרו להרעיש ולהשמיע מוסיקה, והשוטרים נקראו שוב לזירת המסיבה, שם הם מצאו הפעם גם בקבוקי אלכוהול מהם שתו הנערים. השוטרים שפכו על פי חוק את האלכוהול וכשביקשו להפסיק את המסיבה ואת הרעש, החלו הנערים לתקוף את השוטרים ואת פקחי העירייה, תוך כדי דחיפות, בעיטות וקללות, ואף ניסו למנוע את מעצרו של אחד מחבריהם, תוך שהם מושכים אותו מידיו של השוטר ובועטים בשוטר.
השוטרים עצרו שני חשודים, בן 18, ובן 17 ממודיעין ועיכבו חשודה נוספת בת 17 ממודיעין, בחשד לתקיפת שוטרים. השלושה נלקחו לתחנת המשטרה להמשך חקירה. אין זו הפעם הראשונה שהמשטרה נאלצת לקטוע מסיבות רועשות בעיר רק לפני מספר שבועות חזר מקרה דומה על עצמו כאשר שני צעירים נעצרו לאחר שתקפו שוטרים שבאו לבדוק תלונות שכנים על הקמת רעש באחת משכונות העיר.







