בית המשפט המחוזי בלוד קיבל השבוע את עסקת הטיעון בעניינו של המטפל האלטרנטיבי מרעות, שהורשע בביצוע מעשים מגונים במטופלות ובהן קטינות, ושלח אותו לשמונה שנות מאסר.
הפרשה התפוצצה לפני כשמונה חודשים כשהמטפל נעצר לחקירה. בעקבות החרמת מחשבו האישי ומכשיר הטלפון שלו התגלו ברשותו מאות סרטונים שבהם הוא תיעד את עצמו בקליניקה כשהוא "מטפל" בנשים ובמהלך הטיפול מבצע בהן מעשים מגונים. מדובר ביחסי מין שלטענתו היו בהסכמה וכן מספר מקרי אונס, בהן אף של קטינות.
האיש, שהיה במעצר מאז תחילת הפרשה, טען כי הטיפולים הם חלק מ"טיפול רפואי והכל נעשה בהסכמת המטופלות". אולם המשטרה סברה אחרת ונגד האיש הוגש כתב אישום. אט אט הצטברו עוד ועוד עדויות ובסך הכל הכיל כתב האישום 29 סעיפים שונים של מקרי אונס וביצוע מעשים מגונים.
על זהותו של האיש יש עדיין צו איסור פירסום. מדובר במקרה חריג מאוד, שכן לא רק שדינו הוכרע אלא גם עונשו כבר נגזר. פרקליטו הצליח "להשיג" עבורו את הזכות הזו, ככל הנראה משום שבעבירות האמורות מעורבות גם קטינות. בפועל, דומה שאין איש במודיעין שאינו יודע במי מדובר אך "מודיעין News" כמובן מציית לצו האמור.
האיסור על פרסום שמו שם ה"מטפל" הרגיז, ככל הנראה, מי מהאנשים שנפגעו על-ידו. יד אלמונית תלתה בימים האחרונים, ברחבי העיר וסביבותיה שלטים גדולים ובהם שמו ותמונתו של ה"מטפל", לצד פירסומים רשמיים של כתב האישום נגדו.