יועצו של ראש העירייה שנפטר השבוע לאחר שלקה בדום לב הובא אתמול למנוחות בבית העלמין במודיעין
מאות חברים, קרובים ותושבי העיר ליוו אתמול אחר הצהריים את אפי מלצר, דובר ראש העירייה לשעבר, בדרכו האחרונה בבית העלמין במודיעין.
מלצר, שהיה בשנים האחרונות יועצו של ראש עיריית מודיעין חיים ביבס לתכנון אסטרטגי, לקה כזכור בדום לב ביום ראשון ונפטר בגיל 62. בתקופה האחרונה עסק מלצר, מלבד עבודתו בהוצאה לאור שייסד, גם באיסוף חומר על תולדות מודיעין עבור המוזיאון המתוכנן להיבנות במע"ר.
ראש עיריית מודיעין, חיים ביבס, ספד השבוע למלצר: "אפי חברנו הטוב היה דמות מוכרת בכל רחבי העיר והיה מאוהבי העיר ועשה רבות כדי לפאר אותה. כאשר דיברנו על הנעשה בעיר ידעתי שהוא אומר את מה שעל ליבו מתוך כוונה ורצון להפוך את העיר שלנו לעוד יותר טובה. אנחנו נזכור אותו כאדם עם חיוך תמידי ועם השלייקס שהיו סימן ההיכר שלו והלב החם שתמיד רצה לעזור עוד ועוד. בשם חברי מועצת העיר, ועובדיה אני רוצה לחזק את ידיה של רעייתו, שרי היקרה, ושל ילדיו, סתוונית, חוף, צופית וצאלה ומקווים שלא ידעו עוד צער".