איך בוחרים סופגנייה?

באדיבות הקונדיטורית אסנת ר
2013-11-27 00:00:00
2013-11-27 00:00:00

סופגנייה זה כמו אבטיח, עד שלא נוגסים בה, לא ידוע באמת מה טיבה… אבל מומחים יודעים האם הסופגנייה טובה או לא, עוד לפני שהם טועמים:

  • לסופגנייה צריך להיות פס לבן באמצע- הפס מעיד כי הסופגנייה טוגנה נכון, והתפיחה שלה התבצעה כראוי.
  • בהירה- סופגנייה כהה תהיה בצקית מבפנים, כי זה אומר שהיא קיבלה מכת חום מהשמן, שהטמפרטורה שלו הייתה גבוהה מידי
  • ריח- מומלץ להריח את הסופגנייה. ריח של שמן שרוף או מחומצן ניתן לזהות בקלות, ואז כמובן טעמה לא יהיה משובח במיוחד
  • עגולה- סופגנייה עגולה מעידה כי תהליך הייצור היה מדויק, ושהבצק שממנו נוצרה הסופגנייה לא היה רך מידי או קשה מידי
  • חלקה- הבצק צריך להיות חלק והומוגני. אם הסופגנייה עם קמטוטים מעליה, זה אומר שהבצק ספג לחות גבוהה, ולא ייבשו אותו לפני הטיגון
  • המגש שעליה מונחת הסופגנייה לא צריך להיות ספוג שמן- אם זה כך זה אומר שהסופגנייה ספחה הרבה שמן ושתהליך ההכנה שלה לקוי
  • רכות- הסופגנייה צריכה להיות רכה, הרכות מצביעה על בצק אוורירי.

 

 

 

כתבות נוספות

על 'טריקינג' כבר שמעתם?

שני צעירים שגדלו בעיר פתחו לאחרונה את מכון רייז במע"ר, אולם אימונים לענף ספורט המשלב בין אמנויות לחימה לאקרובטיקה

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

קיץ בסימן חיובי

דוח הלמ"ס חושף כי בחודשים יולי-ספטמבר נמכרו בעיר 180 דירות יד 2, לעומת 145 דירות בשלושת החודשים שקדמו לתקופה זו, עלייה של 24.1%

המשך קריאה »