קוקטיל בזיל סמאש על טהרת הרום
40 מ"ל רום בומביי
15 מ"ל ליקר ליצ'י
15 מ"ל חלבון
20 מ"ל לימון
15 מ"ל מי סוכר
5-7 עלי בזילקום
הכנה: כתישה של הבזיליקום בתחתית השייקר והוספה של שאר המרכיבים. ניעור המרכיבים למשך 30 שניות (כדי לפתוח את החלבון) ולאחר מכן, הוספת קרח לשייקר ניעור נוסף עם קרח גם הוא ל 30 שניות וסינון לכוס עם קרח, כדאי לקשט בעלה בזיליקום
המתכון באדיבות רונן רביב השף של "ברביב" בר – מסעדה חדש בזכרון יעקב.