סנגריה שגונבת את ההצגה

(צילום: דניאל לילה)
2013-10-07 14:36:28
2013-10-07 14:36:28

ל-12-10 כוסות:

1 בקבוק (L11/2) מיץ תפוזים פריגת

2 מקלות קינמון (או כפית קינמון טחון)

3 מסמרי ציפורן (או קורט ציפורן טחון)

2 כוכבי אניס (לא חובה)

1 כפית ג'ינג'ר מסוכר קצוץ

1 בקבוק (ML 750) יין הר תבור אדום

3-2 כפות סוכר או דבש

להגשה:

פלחי תפוז

+ מבשלים את מיץ התפוזים עם התבלינים 5 דקות על להבה בינונית-נמוכה רק כדי לעורר את הטעמים.

+ מוסיפים את היין עם הסוכר או הדבש ומבשלים רק עד להמסה, מבלי להגיע לרתיחה.

+ מגישים חמים עם פלחי תפוזים.

*רוצים סנגריה ללא אלכוהול? מכינים עם מיץ ענבים במקום יין.


 באדיבות פריגת, אורלי ועינת תוכן קולינרי

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות